Logo-youngadults-site

One of Us is Lying gecanceld

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Na twee seizoenen is de serie, naar het gelijknamige boek One of Us is Lying van Karen M. McManus gecanceld. De serie is te zien op Netflix en ontwikkeld door Peacock tv. De reden voor het stoppen van deze serie is dat de kijkcijfers tegenvallen.

Waar gaat de serie over?

Vier studenten van Bayview High School hebben een probleem als een van de studenten met wie ze aan het nablijven waren, Simon, plotseling sterft wanneer de leraar het lokaal uit is. Na beweringen dat het incident geen ongeluk was, worden de vier overgebleven studenten allemaal verdachten van de moord op Simon.

Het eerste seizoen eindigt met dat ze erachter komen wat er echt gebeurt is. Seizoen twee volgt de studenten daarna weer.

Helaas eindigde seizoen twee niet met een echt afsluitend einde. We zullen dus maar zelf moeten verzinnen wat er verder nog zou kunnen gebeuren. Tenzij de schrijvers van de show, die nog genoeg ideeën hebben voor seizoen drie, de show aan een andere streaming-service weten te slijten. Daar hopen we maar op!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Louise Rademaker

Louise Rademaker

Louise Rademaker (26) leest en schrijft al zo lang ze zich kan herinneren. Ze heeft een master in schrijven en houdt van koffie, poëzie, YA, films, series en gamen.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.