Logo-youngadults-site

Boekenbox: So Many Pages

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Unboxing So Many Pages maart: Lezen & liefde

Je ziet ze tegenwoordig steeds vaker voorbijkomen op bookstagram, booktube en booktok: boekenboxen. Een concept dat in het buitenland al langer voorkomt (denk aan Fairyloot, OwlCrate, Illumicrate), maar nu ook in Nederland steeds vaker te koop is. Heel fijn, want de boxen die uit het buitenland komen zijn vaak erg duur en soms zijn er lange wachtlijsten. Maar wat houdt het nu precies in, zo’n boekenbox?

Boekenboxen: wat zijn dat nu eigenlijk?

Een boekenbox is een magische box gevuld met boek- en thema gerelateerde goodies en een (nieuw verschenen) boek. De soort boxen, prijzen en voorwaarden verschillen per bedrijf. Er komt in ieder geval steeds meer keuze! Ik laat je iedere maand een boekenbox van een ander merk zien, zodat je zelf kunt kijken welke box bij jou past. Deze maand laat ik je kennismaken met de maart-editie van So Many Pages.

Wat is So Many Pages?

So Many Pages is een online webwinkel die naast boekenboxen ook Nederlandstalige en Engelstalige boeken verkoopt. Dit bedrijf vindt het bieden van service heel belangrijk en is daarnaast erg actief op sociale media.

Hoe werkt de boekenbox van So Many Pages?

So Many Pages brengt iedere maand een boekenbox met een bepaald thema uit. Enkele keren per jaar zijn ook speciale boekenboxen verkrijgbaar, zoals een Engelstalige box of een box speciaal voor kerst of Valentijnsdag. Als je een boekenbox bestelt, sluit je in principe een abonnement af. Dit abonnement is op elk gewenst moment weer op te zeggen. De boekenboxen worden aan het begin van iedere maand verstuurd. Je kunt overigens ook maandelijks kiezen voor alleen een verrassingsboek, dus zonder de goodies.

Wat zit er in de boekenbox van So Many Pages?

Iedere maand zit er een gesigneerd Nederlandstalig YA-boek in de box. Vooraf weet je niet welk boek dit zal zijn, hoewel het thema van de maand soms wel doet vermoeden voor welk boek er gekozen is. Als je toch graag wilt weten welk boek er in de box zit, dan kun je contact opnemen met So Many Pages en vertellen zij je voor welke titel gekozen is. Mocht je je toch laten verrassen en achteraf het boek al hebben, dan lost So Many Pages dit passend voor je op.

In de boekenbox zitten minstens vijf goodies. Uiteraard zitten er elke maand andere goodies in de boxen, maar So Many Pages heeft wel een aantal vaste samenwerkingen en producten in de box zitten. Zo zit er de afgelopen maanden standaard een unieke artprint of boekenlegger van BlueIllusionArt in de box en brengt So Many Pages iedere maand minstens één postkaart uit. Ook zit er standaard een begeleidende brief van de auteur in de box.

Wat zat er in de boekenbox van maart?

De boekenbox van maart bevatte het pas verschenen boek ‘Aan de andere kant van geluk’ van Nadine Swagerman. Het boek is (uiteraard) weer gesigneerd en bevat een begeleidende kaart door Nadine geschreven. Altijd leuk om te lezen wat de schrijver of schrijfster de lezer te vertellen heeft.

Verder zat er weer een prachtige artprint van Dyonne (BlueIllusionArt) in de box, gebaseerd op een scène uit het boek. Verder zaten er thee van Moments Nederland in de box (inclusief een waardebon), een klein notitieboekje van Atelier Bobbie, vegan chocolade van Lovechock en een kweeksetje, boekenleggers en postkaart van So Many Pages zelf. Kortom: een volle box met veel bruikbare items.

Deze editie van de box had als thema ‘Lezen en liefde’ en is een jubileum-editie, want So Many Pages bestaat 1 jaar. Ik vind de box persoonlijk leuk: ik had nog niet eerder van het boek gehoord, maar het lijkt mij een mooie titel. Verder vind ik de goodies leuk gekozen, maar had ik stiekem ook nog wel gehoopt op een kaarsje o.i.d.

De boekenboxen van So Many Pages kosten 29,99 euro. De verzendkosten komen hier nog bij, maar omdat So Many Pages inmiddels REPS gekozen heeft, zijn op Instagram diverse codes te vinden die zorgen dat de verzendkosten komen te vervallen. Inschrijven voor de april-editie van deze box is nog mogelijk, maar wees snel, de box is (aan het einde van) iedere maand weer uitverkocht.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Anina

Anina

Anina van As (23) houdt al haar hele leven van lezen en boeken. Hoewel ze geniet van een goede thriller en een liefdevolle roman, blijven YA-boeken altijd haar favoriet. Naast lezen vindt ze het leuk om creatief bezig te zijn, te sporten, series en films te kijken en is het haar droom ooit een eigen boek te schrijven. In het dagelijks leven werkt Anina als kleuterleerkracht op een basisschool in de buurt van Rotterdam. Hoewel de kinderen in haar klas nog een beetje te klein zijn om zelf te kunnen lezen, vindt ze het geweldig om prentenboeken voor te lezen en de kinderen die het willen te leren lezen. Naast haar baan doet ze de master Educational Needs.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.