Logo-youngadults-site

Netflix lost trailer en releasedatum van Heartstopper

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Fans van de graphic novels van Alice Oseman kijken er al lang naar uit: de tv-serie die gebaseerd is op de Heartstopper graphic novels. Eerder werd de cast al bekend gemaakt en loste Netflix al enkele foto’s. Nu kunnen we eindelijk de trailer bekijken! Daarnaast weten we ook vanaf wanneer we de serie kunnen bingewatchen.

Waarover gaat Heartstopper?

0000398330_Heartstopper_Deel_1_2_710_130_0_0

De serie is gebaseerd op de gelijknamige webcomicreeks van Alice Oseman die in 2016 verscheen. Twee jaar later verschenen ze ook als papieren versie, waardoor nog een groter publiek kennis maakte met de personages. Na het succes van de serie in het Engels besloot Best of YA de graphic novels ook naar het Nederlands te vertalen. Zo verscheen eerder deze maand de vertaling van het het vierde deel.

In deze graphic novels maken we kennis met Charlie en Nick. Charlie werd vroeger gepest en werd gedwongen om uit de kast te komen. Nu wordt hij niet langer gepest, maar hij heeft het nog steeds niet makkelijk op school. Nick is de rugbyster van de school en heeft al veel gehoord over Charlie, maar ze hebben nog nooit met elkaar gepraat. Daar komt echter verandering in wanneer ze naast elkaar in de klas zitten.

Dit weten we over de tv-serie

De achtdelige serie zal vanaf 22 april te zien zijn op Netflix. In de serie worden Charlie en Nick gespeeld door Joe Locke en Kit Connor. Ook William Gao (Tao), Yasmin Finney (Elle), Corinna Brown (Tara), Kizzy Edgell (Darcy) en Game of Thrones-acteur Sebastian Croft (Ben Hope) vertolken een rol. Het scenario werd geschreven door Alice Oseman zelf, waardoor het nauw zal aansluiten bij de graphic novels.

Bekijk de trailer!

Bron: Newsmonkey & RadioTimes

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.