Logo-youngadults-site

Nieuwe Limited Editions van Boekerij verwacht

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vorige week kwam de prachtige Limited Edition Gallant van V.E. Schwab uit. De Boekerij krijgt het steeds weer voor elkaar om pareltjes van deze bijzondere uitgaven te maken. Ze hebben zelfs vijf (!) nieuwe Limited Edition pre-orders aangekondigd. Lees snel door, want deze wil je niet missen.

1. De man van rook – J.M. Miro

De blauwe zijkant maakt dit boek van Miro heel opvallend. De man van rook, geschreven door J.M. Miro, pseudoniem van een prijswinnend auteur, belooft een grote fantasytitel te worden van 2022. Hij is vanaf juni 2022 te belezen.

Dit boek gaat over de zestienjarige Charlie Ovid, van wie zijn lichaam zich razendsnel geneest. Marlowe, die als vondeling in een goederenwagen is gelegd, stoot blauw licht uit. Hij kan mensen genezen, maar ook verwonden. Detective Alice Quicke moet ervoor zorgen dat deze twee kinderen in veiligheid komen. 

Maar dit gaat niet zomaar; Jacob Marber, een man van rook, wil de kinderen in handen krijgen. Dit brengt hun een klopjacht die over de hele wereld gaat, tot ze bij een instituut in Edinburgh komen. Hier zijn andere kinderen met speciale gaven, waar Charlie en Marlowe zich bij voegen. Alleen ook hier kan Jacob hen bereiken…

2. De verrader van Evalon – Lynette Noni

Verwacht in augustus 2022 is dit boek van Noni. De verrader van Evalon is het slotstuk van de Genezer-trilogie. De eerste twee edities waren ook parels, en het laatste deel doet daar zeker niet aan onder. De prachtige cover is een echte aandachtstrekker en dat maakt dit boek toch wel tot één die je in je kast wil hebben staan.

Kiva is veranderd sinds haar tijd in Vallenia. Ze probeert erachter te komen of haar vrienden en familie in veiligheid zijn na de gebeurtenissen in het paleis. En – nog belangrijker – of ze haar vergeven. Maar er staat een oorlog op het punt van uitbreken en Kiva besluit te helpen.

Deze beslissing zorgt voor een zoektocht die Kiva en haar bondgenoten door heel Wenderall leidt. Kunnen ze hun missie tot een goed einde brengen?

3. IJzer – Holly Black

Na Water en Bloed sluit IJzer de Faerie-trilogie van Black af. Waar Water een felblauwe zijkant had, en Bloed een rode, krijgt dit deel een gifgroene rand. Dit boek, wat in september 2022 wordt verwacht, krijgt ook een extra verhaal.

Het moment van Roibens kroning is daar. Kaye houdt van de koning – maar als ze hem de liefde verklaard wordt ze op een onmogelijke queeste gestuurd. Ze zal hem nooit meer zien, tenzij ze het meest onmogelijke in de Faeriewereld vindt: een Faerie die kan liegen.

Ze besluit terug te keren naar haar moeder en de waarheid over haar identiteit te vertellen. Haar moeder stuurt haar terug, om het kind te vinden waarmee ze verwisseld is. Maar dit is niet eenvoudig, in een wereld vol intriges en leugens. Kan een pixie het opnemen tegen listen en wapens van een koninkrijk?

4. De koperen koning – S.A. Chakraborty

Het vervolg op de Bronzen stad ligt in september 2022 in de boekhandels. Ook deze Limited Edition doet zich recht aan het eerste deel. Waar het vorige deel blauwe details had, is deze in het groen met goud gehuld. Een ware eyecatcher dus.

Nahri moet zonder bescherming van de djinn en de prins een nieuw pad voor zichzelf banen. En dat onder het toekijkende oog van de koning, die elke misstap zal afkeuren. Prins Ali is verbannen omdat hij zijn vader durfde te trotseren. Hij zal moeten vertrouwen op de vaardigheden die de marid hem hebben gegeven. Echter dreigt hierdoor een eeuwenlang familiegeheim onthuld te worden.

Een nieuwe eeuw nadert en de djinns verzamelen zich bij de muren van Daêvabad. Een nieuwe dreiging, van een kracht die een storm van vuur naar de stadspoorten zal brengen, ontstaat. 

5. De kleuren van magie – V.E. Schwab

De laatste, maar zeker niet de minste, Limited Edition die we kunnen verwachten in september is De kleuren van magie van V.E. Schwab. Met prachtige vormgeving is dit het boek dat deze fantastische lijst afsluit.

Waar je denkt dat er maar één Londen is, schijnen er vier te zijn: Grijs Londen, magieloos en smerig. Rood Londen, waar een Maresh-dynastie heerst over een magisch, welvarend rijk. Wit Londen: waar de controle over magie nog bereikt moet worden. En er was ooit een Zwart Londen, maar daar wordt niet meer over gepraat.

Kell is een magiër die tussen deze versies van Londen reist voor de Maresh-dynastie. In Grijs Londen ontmoet hij zakkenroller Delilah Bard. Dit is het begin van een avontuur dat hun naar de krochten van de stad brengt. Maar gevaarlijke magie en verraad achtervolgt hen. Om de werelden te kunnen redden moeten Kell en Lila in leven zien te blijven, wat hen lastig gemaakt wordt.

Wij kijken ontzettend uit naar alle nieuwe, mooie boeken. Welke Limited Edition ga jij sowieso aan je boekenkast toevoegen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jasmijn Funk

Jasmijn Funk

Jasmijn Funk (19) is, naast een fulltime boekenworm, studente Journalistiek in Tilburg. Ze heeft passie voor alles wat met woorden te maken heeft, of het nou over lezen of schrijven gaat. Verder is ze altijd bezig met muziek, dans en paarden.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.