Logo-youngadults-site

Zolang je van me houdt, een NA die je niet mag missen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Suzanne van Bilderbeek besloot het heft in eigen hand te nemen en koos ervoor haar debuut Zolang je van me houdt zelf te publiceren. Zolang je van me houdt wordt goed ontvangen en inmiddels is er een tweede deel verschenen: Zolang je bij me blijft. Sommige lezers kennen deze leuke auteur al, maar anderen weten misschien nog helemaal niet dat Suzanne ontzettend mooie boeken schrijft. Ze schrijft namelijk new adult, en voor veel lezers is dat nog een beetje onbekend terrein. Maar zeker de moeite waard om te ontdekken!

De new adult Zolang je van me houdt

New adult gaat een stapje verder dan young adult. Personages zitten niet meer in hun tienerjaren, maar zijn boven de 18, gaan vaak al naar de universiteit of hebben een baan. In new adult zit er veel romantiek met een sexy twist. Heftige zoenpartijen en zelfs stomende seks ontbreken niet in deze romans. Zo ook in de new adult Zolang je van me houdt waar twee vrienden besluiten ‘friends with benefits’ te worden. Alleen Sasha en Daniel hadden beiden nooit gedacht dat het zo gecompliceerd zou zijn. Ze worden geconfronteerd met zichzelf en het verleden. En dat wordt alleen maar lastiger wanneer je het meest aan jezelf twijfelt. Als situaties van buitenaf zich voordoen, worden Sasha en Daniel behoorlijk op de proef gesteld. Ze moeten leren met het verleden om te gaan, om de toekomst en zichzelf een kans te bieden. Niets is oneindig. Zij wel? Gevoelens zijn lastig, zeker wanneer je daar geen raad mee weet. Zowel voor Sasha als Daniel is dit een opgave, hoe kan je gelukkig zijn als het lot parten met je blijft spelen? Wat houdt liefde in, wanneer het lastig te begrijpen is?

Leesfragment Zolang je van me houdt

Om alvast de smaak te pakken te krijgen kun je op Young Adults een eerste fragment lezen uit Zolang je van me houdt. Het is een kort fragment waar we kennismaken met Sasha en Daniel en een van hun ‘Friends with benefits’-avonden. Maar hoelang blijft zoiets goed gaan als twijfels en onzekerheden de kop opsteken… en is wijn wel zo’n goed idee? Lees gauw verder in Zolang je van me houdt.

Het moment dat hij voorstelde friends with

benefits te worden, had ik het idee

verafschuwd.

Uit ‘Zolang je van me houdt’

Heb je na het leesfragment van Zolang je van me houdt van Suzanne van Bilderbeek zin om verder te lezen? Je kunt deze new adultroman bestellen bij bol.com of bij Suzanne van Bilderbeek, dan zet ze er vast een handtekening in! Volg de auteur ook op Instagram voor nieuws rondom haar boeken! Er komt namelijk nog een derde deel aan.

Recensies op Young Adults

Overigens heeft onze recensent Patricia de eerste twee delen van deze trilogie gerecenseerd: Zolang je van me houdt en Zolang je bij me blijft. Ze heeft echt genoten van het verhaal van Dan en Sas. Beide delen kregen dan ook 4 sterren.

Eigenlijk zat ik een beetje in een leesdipje en dit boek heeft ervoor gezorgd dat ik daar meteen weer uitkwam. In twee dagdelen heb ik dit boek uitgelezen! ‘Zolang je van me houdt’ is een goed debuut waar ik doorheen ben gevlogen.

Recensent Patricia

Extraatje: Zolang je van me houdt op Spotify

Suzanne heeft een heerlijke feelgood tracklist gemaakt op Spotify die je kunt opzetten tijdens het lezen van Zolang je van me houdt. De lijst bevat bekende en minder bekende songs. Check hier de afspeellijst.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.