Logo-youngadults-site

Tweede leesclub ‘Het licht van Lorelei’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Nadat wij met succes de eerste leesclub organiseerden, starten wij in januari met de tweede leesclub. Met de leesclubs willen wij een hechtere leescommunity tot stand brengen en zowel grote als kleine uitgeverijen de kans bieden om hun titels extra in de schijnwerpers te zetten via ons platform en onze social media. Leesclublezers krijgen het boek thuisgestuurd om te lezen. Verder zijn er nog een aantal dingen die de leesclub aantrekkelijk maken, zoals het schrijven van een recensie, wat leuke posts op de social media-kanalen van lezers en discussiëren over het boek op ons forum.

Leesclub Het licht van Lorelei

De tweede titel in de leesclub is ‘Het licht van Lorelei’ van Jen Minkman. Deze fantasy young adult is uitgegeven bij Dutch Venture Publishing. Hieronder vind je de flaptekst van Het licht van Lorelei. Dit is een standalone.

Enna wil meer dan een leven als arm vissersmeisje. Aska wil weg uit het klooster waar ze haar hele leven moet dienen. Melinda gelooft niet meer in de regels van haar volk. Al bijna driehonderd jaar wonen de Angelen en Skylgers samen op Terschelling. De Skylgers zijn de oorspronkelijke bewoners van het eiland, maar De Angelen maken de dienst uit en alleen zij mogen gebruik maken van elektriciteit. Hun heilige Vuur van Brandarius, dat brandt in de vuurtoren in de hoofdstad, houdt de gevaarlijke Sirenes ver weg van het eiland. Zo krijgen de zeemeerminnen geen kans de arme Skylgers en rijke Angelen de zee in te lokken met hun gezang. Maar zijn de Sirenes de Skylgers wel zo vijandig gezind? Kunnen alleen de Angelen elektriciteit opwekken? En wat gebeurt er als het Vuur van Brandarius dooft? Enna, Aska en Melinda zoeken ieder op hun eigen wijze een manier om zich te ontworstelen aan de ijzeren greep van burgemeester Alva en de hooggeplaatste Angelen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot…

Opgeven voor deze leesclub

Voor deze leesclub selecteren wij 10 leesclublezers. Wil jij graag deelnemen aan de tweede leesclub en Het licht van Lorelei lezen? Stuur dan een mailtje naar leesclub@young-adults.nl met de volgende gegevens:

  • Je naam en adresgegevens
  • Je social media-kanalen en aantal volgers*
  • Heb je toevallig ook een blog? Geef dan ook je website url door.

*(Iedereen kan meedoen! Het aantal volgers heeft geen invloed op of je wordt uitgekozen, maar is om het totale bereik voor de uitgever te berekenen)

Voor de deelname dien je wel het een en ander te doen:

  • Minimaal twee posts op social media plaatsen
  • Minimaal twee stories op social media plaatsen
  • Een recensie schrijven (op jouw blog of op social media)
  • Een vragenlijst in te vullen, zodat onze leesclubcoördinatoren een leesverslag kunnen schrijven
  • En als je het leuk vindt, kun je mee discussiëren over het boek op ons forum

Het definitieve format zal je wanneer je bent geselecteerd per e-mail ontvangen. De leesclub start 17 januari, ongeveer een week daarvoor krijg je bericht i.v.m. je deelname.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.