Logo-youngadults-site

Officiële trailer Harry Potter: Return to Hogwarts

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Op zaterdag 1 januari verschijnt op HBO Max de reünie van Harry Potter: Harry Potter 20th aniversary: Return to Hogwarts. De officiële trailer is deze week uitgekomen.

De trailer

In deze trailer krijgen we voor het eerst beelden te zien van het weerzien van de drie hoofdpersonages en hun andere tegenspelers uit de filmreeks. We krijgen zo te zien hoe Emma Watson (Hermione Granger) en Rupert Grint (Ron Weasley) herinneringen ophalen aan hun dagen op de set. Daarnaast zien we ook hoe iedereen elkaar terug ontmoet in de grote hal. We krijgen ook al Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange) en Ralph Fiennes (Voldemort) te zien. Zij vertellen over hun favoriete momenten op de set en de reacties van mensen uit hun omgeving.

Bekijk de trailer hieronder. Kijk jij ook uit naar deze reünie? Laat het ons weten!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.