Logo-youngadults-site

Nieuwe series en films in december 2021 op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De laatste maand van het jaar gaat in. Dat betekent dat er heel wat kerstfilms op Netflix verschijnen, maar ook seizoenen van series waar lang naar is uitgekeken. Zo is het bijvoorbeeld uitkijken naar het slotdeel van La casa de papel. Ook Emily in Paris komt terug.

La casa de papel – seizoen 6 deel 2

Nadat we eerder dit jaar de eerste afleveringen van het zesde seizoen te zien krijgen kunnen we vanaf morgen (3 december) het slotakkoord van de serie zien. Wie toch nog niet genoeg heeft van de serie: geen paniek! Onlangs werd namelijk aangekondigd dat er een spin-off over personage Berlin komt, vermoedelijk in 2023.

Emily in Paris – seizoen 2

Het eerste seizoen over Emily die haar droombaan vindt in Parijs viel vorig jaar erg in de smaak. De serie werd zelfs genomineerd voor verschillende prijzen, zoals de Golden Globes, hoewel daar heel wat controverse over ontstond. Nu is het eindelijk zo ver: we kunnen zien hoe het verder gaat met Emily.

The Unforgivable

Vanaf 10 december kan je op Netflix kijken naar de film The Unforgivable met Sandra Bullock, onder andere bekend van Bird Box, in de hoofdrol. Het is een Amerikaans-Britse-Duitse dramafilm die gebaseerd is op een mini-serie uit 2009.

The Witcher – seizoen 2

Voor de fans van The Witcher is er ook goed nieuws: het tweede seizoen verschijnt op 17 december op Netflix! De serie is trouwens gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Andrzej Sapkowski.

Naar welke nieuwe series en films die in december 2021 verschijnen kijk jij het meeste uit? Laat het ons weten in de reacties!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.