Logo-youngadults-site

Eerste leesclub ‘Heks van vuur en oorlog’

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Sinds deze maand starten wij met onze leesclub. Met de leesclub willen wij een hechtere leescommunity tot stand brengen en zowel grote als kleine uitgeverijen de kans bieden om hun titels extra in de schijnwerpers te zetten via ons platform en onze social media. Leesclublezers krijgen het boek thuisgestuurd om te lezen. Verder zijn er nog een aantal leuk elementen die de leesclub aantrekkelijk maken, zoals het schrijven van een recensie, wat leuke posts op de social media-kanalen van lezers en discussieren over het boek op ons forum.

Leesclub Heks van vuur en oorlog

De eerste titel waarmee wij aftrappen is ‘Heks van vuur en oorlog’ van S. Christina. Deze fantasy young adult is uitgegeven bij Rebel Books. Hieronder vind je de flaptekst van Heks van vuur en oorlog. Dit is het eerste deel in de serie Lara Polaris.

In een land waar magie verboden is, probeert de zestienjarige Lara met alle macht haar krachten te onderdrukken. Maar dan wordt ze getest op hekserij, en staat haar wereld op zijn kop. Het heksenteken wordt in haar nek getatoeëerd en langzaam maar zeker wordt ze afgesloten van de rest van de wereld. Ze leert haar lotgenoten kennen; David, Noah, Philip en Alex, en samen starten ze een verzet tegen de onderdrukking. Maar net als alles op zijn plek lijkt te vallen, ontdekt Lara een duister familiegeheim. Magie is niet zonder reden verboden, en die reden is dichterbij dan ze denkt…

Opgeven voor deze leesclub

Voor deze leesclub selecteren wij 25 leesclublezers. Wil jij graag deelnemen aan de eerste leesclub en Heks van vuur en oorlog lezen? Stuur dan een mailtje naar leesclub@young-adults.nl met de volgende gegevens:

  • Je naam en adresgegevens
  • Je social media-kanalen en aantal volgers*
  • Heb je toevallig ook een blog? Geef dan ook je website url door.

*(Iedereen kan meedoen! Het aantal volgers heeft geen invloed op of je wordt uitgekozen, maar is om het totale bereik voor de uitgever te berekenen)

Voor de deelname dien je wel het een en ander te doen:

  • Minimaal twee posts op social media plaatsen
  • Minimaal twee stories op social media plaatsen
  • Een recensie schrijven (op jouw blog of op social media)
  • Een vragenlijst in te vullen, zodat onze leesclubcoördinatoren een leesverslag kunnen schrijven
  • En als je het leuk vindt, kun je mee discussiëren over het boek op ons forum

Het definitieve format zal je wanneer je bent geselecteerd per e-mail ontvangen. Voor woensdag 17 november zullen de leesclub deelnemers bekend worden gemaakt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.