Logo-youngadults-site

De leukste boekenshirts

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Lezen is een fijne hobby en het is nog leuker als je die passie met anderen kan delen, bijvoorbeeld door het dragen van boekenshirts. Maar waar vind je die? We sommen enkele lokale en internationale shops op die de leukste boekenshirts verkopen. Zo kan je ze misschien meteen op je verlanglijstje zetten!

Bookish Goods

Productafbeelding T-Shirt Bibliophile

Bij de Nederlandse shop Bookish Goods kan je, naast onder andere booksleeves en boekenleggers, een zwart t-shirt kopen met bibliophile erop aanschaffen. Zo toon je aan al je vrienden dat je een boekenliefhebber bent!

Jonge Jury

Jonge Jury T-shirt met opdruk Lees alsof het je laatste dag is

Ook de Jonge Jury biedt leuke t-shirts aan! Zo hebben ze onder andere een shirt met Lees alsof het je laatste dag is of je kan ook gaan voor een t-shirt met Boekenliefde of Leeshoofd erop. De shirts zijn trouwens ook nog eens erg betaalbaar.

Bookish Treat

Boekenshirts

Bookish Treat, de shop van het platform Bookstagrammers.com, is een shop uit de Verenigde Staten die internationaal versturen. Je vindt er een ruime keuze van shirts, sweaters, hoodies en leggings met boekenspreuken en mooie illustraties. Zo vind je er onder andere deze It’s not hoarding if it’s books-shirt!

Bonfire

Boekenshirts

Bonfire is een platform waarop heel wat illustratoren hun werk, gedrukt op shirts, verkopen. Zo verkoopt bijvoorbeeld My Shared Tracks er leuke boekenshirts zoals deze Rather be reading-shirt.

Spreadshirt

Boekenshirts

Een andere website die de moeite waard is om te benoemen is Spreadshirt. De t-shirts zijn gemaakt van ecologisch katoen en je hebt keuze uit veel ontwerpen en kleuren. Ze leveren daarnaast ook wereldwijd.


The Bookish Shop

ACOTAR Inspired: Rhysand Tee

Ook bij The Bookish Shop kan je terecht voor leuke t-shirts geïnspireerd door verschillende fandoms. Ze bieden bijvoorbeeld deze shirt aan die geïnspireerd is door A Court of Thorns and Roses voor 29 dollar.

Dit artikel is niet gesponsord door één van bovenstaande webshops.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.