Logo-youngadults-site

Opnames tweede seizoen Shadow and Bone in 2022 van start

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De opnames van het tweede seizoen van Shadow and Bone, de verfilming van de Grishaverse van Leigh Bardugo, gaan in januari 2022 van start. Dat meldt de website What’s on Netflix vandaag. Het tweede seizoen zal gebaseerd zijn op het tweede boek uit de trilogie, namelijk Schim en schaduw. De serie, die opnieuw acht afleveringen zal tellen, zal opnieuw opgenomen worden in Boedapest. Vermoedelijk zullen de opnames duren van januari 2022 tot juli 2022.

Het eerste seizoen van Shadow and Bone

Na lang wachten konden de fans van de Grishaverse in april van dit jaar het eerste seizoen kijken op Netflix. Het eerste seizoen was een groot succes en leverde hoge kijkcijfers op. De serie gaat over Ravka, een land dat in tweeën is gedeeld. Wanneer Alina’s regiment wordt aangevallen en haar beste vriend gewond geraakt, ontwaakt er in haar een onbekende kracht die zijn leven redt. Die kracht kan wel eens heel nuttig zijn voor het koninkijk. Op het hof wordt ze dan ook opgeleid tot Grisha, het elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling. De toekomst van Ravka ligt in haar handen. In juni van dit jaar kwam er de bevestiging dat er ook een tweede seizoen zou volgen.

Wanneer komt het tweede seizoen op Netflix?

Aangezien de opnames plaatsvinden tussen januari en juli 2022 zal het wellicht nog even duren voor het nieuwe seizoen te zien zal zijn op Netflix. Vermoedelijk zal dat pas in 2023 het geval zijn. Gelukkig kunnen de fans in de tussentijd de boeken (her)lezen!

Naast Shadow and Bone zou er ook een serie in de maak zijn van Six of Crows naar de gelijknamige duologie, wat een spinoff is van Shadow and Bone.

Bron: What’s on Netflix & The Vulcan Reporter

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.