Nieuwe series en films in oktober 2021 op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Net als vorige maand kunnen we weer uitkijken naar enkele nieuwe series en films op Netflix. In dit artikel sommen we enkele releases op!

You – seizoen 3

Op 15 oktober verschijnt het nieuwste seizoen van hitserie You op Netflix. Het tweede seizoen werd door maar liefst 54 miljoen mensen bekeken.

Locke & Key – seizoen 2

Een andere serie waar een nieuw seizoen van verschijnt in Locke & Key. Het eerste seizoen ging over drie kinderen die na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van de familie verhuizen. Daar vinden ze magische sleutels die naar krachten en geheimen leiden. De serie is, net zoals You, gebaseerd op een boekenserie.

On my block – seizoen 4

Ook de Amerikaanse tienercomedyserie On My Block krijgt een nieuw seizoen. In de serie volgen we vier jongeren wiens vriendschap op de proef wordt gesteld wanneer ze naar de middelbare school gaan.

Forever Rich

Het is ook uitkijken naar de eerste Nederlande Netflix Original film: Forever Rich. In de film volgen we Richie, de de grootste Nederlandse rapper ooit wilt worden. Nadat hij tijdens een optreden wordt bestolen, besluit hij de dieven achterna te gaan.

Naar welke nieuwe series en films die in oktober op Netflix verschijnen kijk jij het meeste uit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 19 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Momenteel studeert ze Toegepaste Economische Wetenschappen. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb je het al gehoord? De Ash Princess-serie van Laura Sebastian wordt toch nog afgemaakt in het Nederlands! Wil jij een exemplaar kopen plus originele boekenlegger en artwork-kaart? Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today