Logo-youngadults-site

Get to know: S. Christina

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Deze week interviewde ik S. Christina. Lees hieronder het hele interview!

Met welk boek debuteerde je?

Deel 1 in de Lara Polaris serie: Heks van vuur en oorlog (2020).

Ben je momenteel bezig aan een nieuw boek? Welk? Wat kan je ons er al over vertellen?

Ik ben momenteel bezig met de redactie van deel 2 in de Lara Polaris serie, Leger van schaduw en storm. Hij verschijnt in oktober en ik kan je vast vertellen dat het een wervelwind van spanning, magie en een tikkeltje romantiek gaat zijn! Je kan hem nu alvast pre-orderen op mijn website; dan krijg je hem gesigneerd en met exclusieve goodies 🙂 www.rebelbooks.nl

Welke zijn jouw 3 favoriete Young Adult boeken van het moment?

Als de nacht eindigt van Laura Diane, De academie van Astrid Boonstoppel en The magpie society van Zoe Sugg. Een dystopian, een contemporary en een thriller, lekker gevarieerd dus 🙂

Wie is jouw grootste schrijfinspiratie?

Ik haal eigenlijk wel inspiratie uit allerlei random dingen, van Netflix series tot alledaagse dingen, maar de manier waarop J.K. Rowling maar liefst zeven boeken door elkaar heen heeft verweven blijft toch een eindeloze inspiratie.

Doe je nog een andere job, naast schrijven?

Ik ben naast schrijver ook uitgever onder de naam Rebel Books. Ik ben dus fulltime met boeken bezig!

Hield je vroeger van lezen?

Absoluut! Ik was al heel jong met lezen bezig en verslond zo’n beetje alles wat er in de bieb te vinden was. In een fotoalbum van heel vroeger staat zelfs een foto waar ik aan mijn kleine broertje een boek aan het ‘voorlezen’ was, ook al kon ik nog niet eens lezen, haha.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Dan is de Lara Polaris serie compleet met drie boeken, en ben ik waarschijnlijk bezig met een nieuwe serie schrijven. Daarnaast is het plan om ook werk van andere schrijvers uit te geven, en wil ik over vijf jaar een plank vol Rebel Books hebben!

DILEMMA

Alleen schrijven als de zon op is of alleen schrijven als de zon onder is?

Oef, moeilijk. Vroeger schreef ik het liefst ’s nachts, maar sinds ik fulltime aan mijn boeken werk, schrijf ik alleen nog overdag. Maar het blijft lastig als ik midden in de nacht ineens een openbaring heb over een moeilijke plottwist, haha.

FUN FACTS

Geboortedatum: 21 augustus, 1984
Lievelingseten: Kaas
Lievelingsdier: Katten! (ik heb er twee: Amy Winehouse en Norah Jones)
Ochtend- of avondmens: Sowieso avond
Teenage crush: Dat was in de tijd van Twilight en ik was team Jacob all the way ;)
Favoriete serie: Outlander
Favoriete film: The greatest showman
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.