Logo-youngadults-site

Literaire Marathon Rotterdam: deze YA-auteurs zijn erbij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Op 1 en 2 oktober 2021 vindt in Rotterdam een literaire marathon plaats. Maar liefst 300 schrijvers zorgen er voor een marathon van 36 uur aan voordrachten. En dat spektakel is zowel live als digitaal te volgen!

Wat houdt de Literaire Marathon in?

Ter gelegenheid van het 25 jaar bestaan van Passionate Bulkboek, dat allerlei activiteiten organiseert met als doel leesbevordering, wordt er een een literaire marathon georganiseerd. Op verschillende podia kan je naar de auteurs in verschillende genres gaan luisteren. Verder worden de verschillende auteurs ook ingedeeld in verschillende programma’s. Voor YA-liefhebbers zal vooral The Young Ones in de smaak vallen. Dat programma vindt zowel op vrijdag als op zaterdag plaats van 13u tot 16u.

Welke Young Adult auteurs komen er?

Op vrijdag 1 oktober zijn onder andere Maren Stoffels (Lock down), Francien Regelink (Druks), Mijke Pelgrim (Dwarsloper), Lara Reims (Upgrade) en het schrijfduo Maria Postema en Maarten Bruns (Het Oog van de Dageraad) van de partij.

De dag daarna rond hetzelfde tijdstip kan je onder andere gaan luisteren naar Natasza Tardio (Tbs), Esther Walravan (Voor Yasmin), Buddy Tegenbosch (Mijn nacht met Vedder), Chinouk Thijssen (Je hebt één nieuwe volger), Jen Minkman (Koning van het Sintelwoud), Carlie van Tongeren (Het zusje van), Marloes Morshuis (Quotum) en Pamela Sharon (Wie ik gisteren was).

Het volledige programma met wie waar wanneer voordraagt ontdek je hier.

Het evenement is gratis, maar als je live aanwezig wilt zijn, is het wel de bedoeling om vooraf een ticket te reserveren op hun website. Verder is het 36 uur durende evenement ook online te volgen. De online livestream zal je via deze link kunnen bekijken.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.