Logo-youngadults-site

Holly Jackson toont cover en titel van nieuwste boek

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vandaag maakte de uitgeverij van Holly Jackson, Electric Monkey, de cover en titel bekend van haar nieuwste boek. Fans verheugden zich al enkele dag op de cover onthulling. Het boek is namelijk het derde en laatste deel in de New York Times-bestseller A Good Girl’s Guide to Murder-serie.

Moordgids voor lieve meisjes

In de lage landen werd het eerste deel Moordgids voor lieve meisjes – de vertaling van A Good Girl’s Guide to Murder – goed onthaald. Daarnaast verschijnt op 25 februari de vertaling van het tweede deel bij uitgeverij Volt: Lief meisje, kwaad bloed.

In het eerste deel van de serie van de serie van Holly Jackson kiest Pip voor haar profielwerkstuk voor een wel erg delicaat onderwerp: de moord op Andie Bell van vijf jaar geleden. Pip gelooft niet dat de dader, die niet meer leeft, het gedaan heeft en gaat zelf op onderzoek uit. Door middel van onder andere interviews, politierapporten en haar logboek ontdek je de echte waarheid.

Titel en cover reveal

Het nieuws werd rond 18u bekendgemaakt op Twitter. In het Engels verschijnt het boek in augustus van dit jaar bij Electric Monkey. Op een vertaling zullen we vermoedelijk nog iets langer moeten wachten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.