Deze films komen in februari op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Er komen weer heel wat nieuwe films op Netflix in februari. Wij maakten een selectie van de leukste films!

To All The Boys: Always and Forever

De eerste twee films staan al een tijdje op Netflix en de derde film komt in februari eindelijk op Netflix. Het derde boek Always and Forever wordt ook in het Nederlands (Veel liefs, Lara Jean) uitgebracht op 9 februari. Op 12 februari staat de film op Netflix.

Het leven van Lara Jean loopt op rolletjes: ze geniet van haar laatste jaar op de middelbare school, ze is smoorverliefd op haar vriendje Peter en haar vader gaat hertrouwen. Maar met het einde van het schooljaar in zicht, komt er ook een einde aan haar zorgeloze leventje. Waar gaat ze studeren? Wat als haar relatie met Peter onder haar keuze lijdt?

Twilight saga

Vanaf 1 februari staan alle Twilight-films op Netflix. Dat wordt een weekendje bingewatchen! De eerste film dateert van 2008 en de laatste van 2012. De Twilight saga bestaat uit 5 films: Twilight, New Moon, Eclipse, Breaking Dawn: part 1 en Breaking Dawn: part 2.

De eerste film gaat over Bella Swan die naar het regenachtige Forks verhuist en daar de mysterieuze, aantrekkelijke Edward Cullen ontmoet. Vanaf hun ontmoeting neemt haar leven een spannende wending. Edward is zowel onweerstaanbaar als ongenaakbaar. Tot nu toe heeft hij zijn ware identiteit verborgen weten te houden, maar Bella is vastbesloten achter zijn geheim te komen. Bella realiseert zich echter niet dat ze haar leven en dat van anderen in gevaar brengt naarmate ze hem beter leert kennen.

Annie

Annie is een Amerikaanse muzikale film uit 2014 en verschijnt op 15 februari op Netflix. De film is een adaptatie van de gelijknamige musical, die gebaseerd is op de strip Little Orphan Annie van Harold Gray uit 1924.

Het verhaal speelt zich af in de beginjaren 2000. Annie werd als baby achtergelaten en leeft daarom nu samen met vier andere pleegkinderen. Elke week wacht ze één avond buiten het restaurant waar ze is achtergelaten, in de hoop dat haar ouders terugkomen. Wanneer ze in huis genomen wordt door de rijke New Yorkse burgemeesterskandidaat Will Stacks, verandert haar leven helemaal….

Dit zijn de drie films waar wij het meest naar uitkijken in februari. Naar welke film kijk jij uit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (25) komt uit een stadje in België. Momenteel studeert ze lerarenopleiding secundair onderwijs in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Join us

Get your account today

BOOK BOX

1.The Ones We Lost

2. Books & Boys

Bestel vandaag jouw eerste boekenbox!

Young adults is begonnen met het samenstellen van onwijstoffe boekenboxen. De eerste twee boxen kun je al aanschaffen in onze shop!

Boekenboxen in april:

The Ones We Lost – Gesigneerd
Books & Boys – Bookplate