Logo-youngadults-site

Dutch Venture Publishing vertaalt laatste deel Phobos

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Dutch Venture Publishing vertaalt het vierde deel van Phobos, de serie van Victor Dixen. De eerste drie delen werden enkele jaren geleden uitgegeven door uitgeverij Q (nu Volt). Die uitgeverij besloot het laatste deel niet uit te geven. Daar brengt Dutch Venture Publishing nu echter verandering in na de vraag van vele lezers om het laatste deel te vertalen. De Phobos-serie is namelijk in het Frans geschreven, wat het voor sommige lezers moeilijk maakte om het vierde deel te lezen.

Waarover gaat de Phobos-serie?

De Phobos-serie gaat over zes jongens en zes meisjes die zich in een ruimteschip bevinden op weg naar Mars.  Overal aan boord hangen camera’s, elke stap die ze zetten wordt gefilmd. De reis is namelijk ook een datingshow, die in alle landen ter wereld wordt uitgezonden met de naam project Genesis. Elke dag mogen de jongens en meisjes zes minuten met elkaar doorbrengen. Het is de bedoeling dat er zes relaties ontstaan, zodat ze op Mars de eerste menselijke kolonie in de ruimte kunnen beginnen.

Achterflap van het vierde deel

Phobos

Lees niet verder als je de eerdere delen niet las.

Lancering van de onlinekanalen van de pioniers in 3 seconden… 2 seconden… 1 seconde… Ze hebben moeite om hun weg opnieuw te vinden. Ze zijn de laatste overlevenden van het Genesisprogramma. Nadat ze een woestijn vol eenzaamheid doorkruisten worden ze nu overspoeld door een wervelvind aan media-aandacht. Zij heeft moeite om op adem te komen. In de ban van vragen zonder antwoord weigert Léonor elke vorm van lof en negeert ze alle camera’s. Is het gevaar op de blauwe planeet echt voorgoed geweken? Zijn de geheimen die hen achtervolgden op de rode planeet echt voorgoed begraven? En wat als alles nu eens opnieuw veranderde in het hele zonnestelsel? Zelfs al doet hun angst hen balanceren op het randje van verstikking, het blijft te vroeg om opnieuw adem te halen. Victor Dixen, die al twee keer de ‘Grand Prix de l’Imaginaire’ won, is terug met het laatste deel in deze internationale bestsellersaga die je de adem beneemt.

Phobos 4 verschijnt op 5 juli. Je kan het boek alvast pre-orderen, oftewel de editie met gesigneerd boek en goodies in de shop van DVP of de gewone editie via je plaatselijke boekhandel.

Phobos is niet de enige serie die DVP wilt afmaken. Ook Ember Queen, het derde deel in de serie van Laura Sebastian staat op de planning. Dat boek zal in het najaar verschijnen.

Bron: Jen Minkman

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.