Logo-youngadults-site

Shawn Mendes documentaire verschijnt 23/11 op Netflix

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Iedereen kent Shawn Mendes, maar wie is de man achter de wereldster? Netflix heeft een documentaire Shawn Mendes: In Wonder gemaakt om ons te tonen wie Shawn Mendes werkelijk is.

Ja, Shawn Mendes krijgt een documentaire op Netflix. Laat die fangirl in je al maar een beetje los, want het is bijna zover! 23 november verschijnt de documentaire. Hij heet In Wonder en we volgen Shawn die zichzelf probeert te ontdekken, nadat de fysieke en emotionele eisen aan het beroept zijn én zijn laatste wereldtournee hem te veel werden.

Shawn Mendes

Voor diegenen onder jullie die niet echt weten wie Shawn Mendes is:

Shawn Mendes is een 22-jarige zanger. Hij leerde gitaar spelen toen hij dertien jaar oud was met behulp van filmpjes op YouTube. Daar postte hij ook zijn eerste covers. In april 2013 begon hij cover-video’s te plaatsen op de toen populaire app Vine. Een aantal maanden later waren zijn video’s al miljoenen keren bekeken. Artiestenmanager Andrew Gertler ondekte Mendes in november 2013. In januari 2014 bracht hij Mendes naar Island Records en in mei 2014 ondertekende Mendes zijn contract en bracht een maand later zijn eerste single Life of the Party uit.

In 2015 bracht hij zijn eerste album Handwritten uit. Daarop stond de single Stitches, die een enorm succes werd in Nederland en België. Hij bracht ook het liedje I Know What You Did Last Summer uit, in samenwerking met Camila Cabello. Deze single werd ook een enorm grote hit.

Het laatste grote bekende liedje van Shawn Mendes bracht hij in 2019 uit en heette Senorita. 29 oktober 2020 bracht hij zijn allernieuwste single uit: Wonder. Luister hieronder naar zijn laatste single.

Trailer

Shawn Mendes zegt over zijn documentaire het volgende: “Dit is geen verhaal over een beroemde zanger, maar een verhaal over en jongen die opgroeit.” De documentaire zal ons dus meer tonen van de persoon achter de wereldster. We krijgen Shawn Mendes te zien als kind en als wereldster. Hoe groeide hij op tot de wereldster die hij nu is? De documentaire zal ook gaan over zijn vriendin Camila Cabello. Op het einde van de trailer zegt Shawn Mendes dat al zijn nummers over haar gaan. De trailer is veelbelovend en wij kunnen alvast niet wachten tot het 23 november is en de documentaire op Netflix staat.

[Bron: Universal News]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Livia Peeters

Livia Peeters

Livia Peeters (28) woont in Berchem in België. Ze is leerkracht Nederlands in de eerste graad in een school in Brussel. In haar vrije tijd is ze enorm graag bezig met boeken lezen, vooral YA.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.