Logo-youngadults-site

Chinouk Thijssen schrijft novelle voor Kluitman

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Uitgeverij Kluitman heeft al heel wat novelles uitgegeven. Ze zijn kort, spannend en goedkoop. Ze moeten ervoor zorgen dat jongeren sneller een boek oppakken. Vandaag werd er een nieuwe naam bekendgemaakt die een novelle in de serie zal schrijven, namelijk Chinouk Thijssen die eerder Truth or dance-trilogie, Fataal spel, Dubbelleven en Er is één nieuwe volger schreef. Deze werden allemaal uitgegeven door Clavis Young Adult.

De novelles van Kluitman

Covers van de verschillende Kluitman-novelles die al uitgebracht zijn
Bron: kluitman.nl

Kluitman gaf inmiddels al negen novelles uit. Ze kosten telkens €8,95. Al heel wat Nederlandse schrijfsters schreven een novelle in de reeks, waaronder Nadine Swagerman, Nataszia Tardio en Marlies Slegers. De novelles tellen telkens rond de 100 pagina’s. Onlangs verscheen er nog een nieuwe novelle namelijk Grenzeloos van Marlies Slegers over seksueel overschrijdend gedrag.

De novelle-serie van Kluitman is een succes, want er werden al meer dan 20.000 exemplaren van verkocht.

Chinouk Thijssen schrijft novelle

Chinouk Thijssen
Bron: clavisbooks.com

Vanmorgen verscheen het bericht dat ook Chinouk Thijssen, schrijfster van onder andere de Truth or dance-trilogie, een boekje zal schrijven in de serie. Daarnaast neemt ze ook deel aan de Literatour tijdens de Boekenweek voor Jongeren. Deze komt in het voorjaar van 2021 uit en zal ‘Gegijzeld’ heten. Gisteren ondertekende ze het contract.

Bron: https://chinoukthijssen.com/2020/09/09/novelle-voor-uitgeverij-kluitman/

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Liana Eelen

Liana Eelen

Liana Eelen zweeft al 22 jaar rond op deze aardbol en komt uit een klein dorpje in België. Ze studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen: Economisch Beleid en werkt intussen bij de overheid. In haar vrije tijd houdt ze ervan om boeken – voornamelijk young adults – te verslinden. Ze vond haar liefde voor boeken na het lezen van Een weeffout in onze sterren. Haar passie voor boeken deelt ze graag online en offline.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.