Eerste lange filmtrailer Disney’s Mulan

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Wow! Eindelijk is er een extra lange trailer van Disney’s Mulan verschenen. Eerder kon je alleen wat korte beelden in de teaser zien. De nieuwe trailer is veelbelovend.

Deze aankomende live-actionfilm vertelt het verhaal van Mulan (Liu Yifei), die als jonge vrouw haar vaders’ plaats inneemt bij het Chinese leger. Ze doet zich voor als zoon van haar vader om samen met de andere soldaten de dreiging vanuit het noorden tegen te gaan.

De live-actionfilm zal elementen van de Disney-animatiefilm uit 1998 combineren met de Chinese legende van Hua Mulan. De centrale villain in het verhaal is de heks, gespeeld door Gong Li.  

De trailer ziet er fenomenaal uit en is compleet anders dan de andere live-action Disney-remakes. Geen Disney-liedjes of een navertelling, maar een film die op zichzelf lijkt te staan. Naar mijn idee ziet het eruit als een prachtige actiedramafilm, die veel te vertellen heeft. Ik ben al zeer onder de indrukkend van deze trailer en kan niet wachten om deze film te zien!

Disney’s live-actie Mulan verschijnt 27 maart 2020 in de bioscopen. Kan jij ook niet wachten om deze remake te zien? En welke Disney-remake vind jij tot nu toe het beste?

Bekijk hieronder de prachtige indrukwekkende trailer.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today