Win 2x Als morgen niet bestaat van Jennifer Armentrout voor je beste vriendin!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

We hebben weer een superleuke winactie! We mogen van uitgeverij Z&K twee exemplaren weggeven van Als morgen niet bestaat van Jennifer Armentrout. We hebben daarvoor iets leuks bedacht: een vriendinnenwinactie.

Je geeft het boek weg aan je beste vriendin. Hoe? Heel simpel.

  • Plaatst een reactie op Instagram bij dit bericht
  • Mention je vriendin (of vriend) aan wie je dit boek wilt geven
  • Vertel waarom zij (of hij) dit boek moet winnen

Over Als morgen niet bestaat

De zeventienjarige Lena is de hoofdpersoon in ‘Als morgen niet bestaat’ van Jennifer L. Armentrout. Het ene moment heeft zij nog een vriendengroep, een wederzijdse verliefdheid en grootse plannen voor haar studententijd. Dat verandert als ze na een feestje met vier vrienden betrokken raakt bij een auto-ongeval. Lena is de enige die het overleeft. Ze wordt verteerd door schuldgevoel, kruipt in haar schulp en duwt iedereen van zich af. Deze young adult-roman van bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout, ook bekend van de Lux-serie, stelt de vraag: kun je ooit weten wanneer je op het punt staat een enorme fout te maken? ‘Als morgen niet bestaat’ is aangrijpend van begin tot eind.

Deze actie is afgelopen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today