Logo-youngadults-site

Live chat op Skype met young adultauteur Sara Raasch

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

snowlikeashesOp zaterdag 16 december is er bij The ABC Treehouse een live chat op Skype met young adultauteur Sara Raasch. Het evenement begint om 14:30 uur, en om 15:00 uur zal Sara Raasch vragen beantwoorden over Snow Like Ashes series.

Over Sara Raasch

Sara Raasch wist al vanaf haar vijfde dat ze in de toekomst bookish dingen wilde doen. Terwijl haar vrienden limonade verkochten, verkocht Sara handgetekende prentenboeken. Sindsdien is er niet veel veranderd. Haar vrienden trekken nog steeds een wenkbrauw op als ze wat tekent en haar enthousiasme voor schrijven drijft haar nog steeds tot het extreme.

Over Snow Like Ashes

Het koninkrijk van Winter is al zestien jaar lang veroverd. Hierbij werden de burgers tot slaven gemaakt, waardoor ze zowel geen magie als geen koning meer hadden. Acht Winterians wisten te ontsnappen en de achtergebleven bevolking hoopt dat zij hen weten te bevrijden. De acht overlevers wachten sinds de verovering van hun koninkrijk zestien jaar geleden op een mogelijkheid om hun magie terug te stelen en hun koninkrijk weer op te bouwen.

Meira leeft al haar hele leven als vluchteling sinds ze zestien jaar geleden wees werd. Sir Training, de generaal van Winter, heeft haar opgevoed en opgeleid tot krijger. Meira is hopeloos verliefd op haar beste vriend, de toekomstige koning Mather. Ze zou dan ook alles doen om ervoor te zorgen dat haar koninkrijk haar macht weer terugkrijgt.

Dan ontdekt een verkenner de locatie van een eeuwenoude ketting die zou kunnen helpen bij het herstellen van de magie van Winter. Meira besluit op pad te gaan om de ketting te vinden en zo hopelijk de magie voor haar koninkrijk terug te winnen.

Eindelijk doet ze waar ze altijd van heeft gedroomd: vechten tegen vijandelijke soldaten en haar koninkrijk dienen. De missie gaat echter niet zoals Meira verwacht had. Voor ze het wist bevindt ze zich in een wereld voor slechte magie en gevaarlijke politiek. En dan komt Meira er ook nog eens achter dat haar lot wellicht helemaal nooit van haar zelf geweest is…

The ABC Treehouse, Amsterdam

Zaterdag 19 december – 14:30 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.