Natasja Storm genomineerd VIVA400

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

natasjastormYay! Natasja Storm van Storm Publishers is genomineerd voor de VIVA400 in de categorie Creatieven. Dus we roepen iedereen op om te stemmen!

Natasja Storm runde jarenlang het jongerenplatform young-adults.nl, voordat ze augustus vorig jaar besloot haar kennis en ervaring te gebruiken om een eigen uitgeverij op te richten: Storm Publishers. Ze biedt Nederlands talent binnen het young adult- (14-21 jaar) en new adultgenre (16-30 jaar) een podium en laat alle boeken direct vertalen in het Engels voor de internationale verkoop. In januari bracht ze als een van de eersten een Nederlandse boek in het new adult-genre uit: ‘Hitte’ van Lis Lucassen. Dat haar een glansrijke toekomst te wachten staat, blijkt uit de buitenlandse interesse die meteen is getoond in haar boeken.

Je kunt vanaf vandaag tot en met 4 november stemmen. Daarnaast, als je stemt, maak je meteen kans op een plek op de Invitation only-gastenlijst en een goeggevulde goodiebag.

Wij op de redactie hebben al gestemd! Stem jij ook op Natasja?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Het zinderende vervolg van Heks van vuur en oorlog is nu uit! De jonge heks Lara Polaris komt voor nieuwe uitdagingen te staan als zij de rol van rebellenleider op zich moet nemen. Klik op onderstaande knop.

Of bestel hem bij je favoriete boekhandel!

Volg ons

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today