Logo-youngadults-site

Binnenkort Game of Thrones videogame

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

GoT-PS4Goed nieuws voor Game of Thrones fans! Vanaf 20 november is de Game of Thrones videogame verkrijgbaar voor Xbox One, PS4, Xbox 360 en PS3.

Telltale, maker van de game The Walking Dead – A Telltale Games Series, presenteert de officiële game van de grensverleggende HBO TV-show Game of Thrones. Game of Thrones – A Telltale Games Series vertelt het gloednieuwe verhaal van House Forrester, een nobele familie uit het Noorden van Westeros, die loyaal is aan de Starks van Winterfell. Door de gebeurtenissen rondom de Oorlog van de Vijf Koningen, raken ze verstrikt in een wereld vol bloedige gevechten, wraakpogingen, intriges en moeten ze vechten om te overleven, terwijl de Zeven Koninkrijken uiteen vallen. Of je nu een groot fan bent van deze epische serie of de serie nog niet kent: Game of Thrones – A Telltale Games Series zal je betoveren! Game of Thrones – A Telltale Games series bestaat uit vijf episodes en is vanaf 20 november verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3.     

Game of Thrones is een sfeervolle adventure game die door een verhaal gedreven is. Elke keuze die je in het spel maakt, beïnvloedt het verloop van het verhaal en biedt zo iedere speler een unieke ervaring. Geniet van de prachtige landschappen, imposante gebouwen en unieke wereld. Fans ontmoeten hun favoriete personages met de originele stemmen van de acteurs uit de serie. Spelers dompelen zich onder in deze unieke wereld en nemen de rol aan van House Forrester, die zetelt in Ironrath, een imposante vesting aan de rand van het grootste Ironwood bos in Westeros. Het Forrester huis is gemaakt van ‘IJzer van IJs’ en staat voor hun geloof dat het meedogenloze landschap van het Noorden hen alleen maar sterker maakt. Kies uit vijf verschillende karakters van House Forrester, die zich op verschillende plaatsen in Westeros en Essos bevinden.

Weet jij House Forrester van vernietiging te redden of ga je strijdend ten onder? Game of Thrones – A Telltale Games Series is een episodische gameserie met vijf afleveringen.

GOT screenshotGOT screenshot1

Kenmerken:

Ontmoet de karakters uit de show in de game, met de originele stemmen van de acteurs: Peter Dinklage als Tyrion Lannister, Kit Harington als Jon Snow, Emilia Clarke als Daenerys Targaryen, Lena Heady als Cersei Lannister en Iwan Rheon als Ramsay Snow.

Bezoek nieuwe en iconische locaties als King’s Landing, De Muur en het exotische Meereen.

Releasedatum: 20 november 2015

Consumentenprijs: € 34,95

Platforms: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, Playstation 3

PEGI: 18

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.