Logo-youngadults-site

Dineren in de Grote Zaal van Zweinstein

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hogwartsOh my Goddric! Eindelijk! In december kun je in de Grote Zaal van Zweinstein aanschuiven bij een heus feestmaal! Dit gebeurt allemaal in de Harry Potter-studio’s in London. Het is een speciaal avondvullend programma. Een unieke belevenis, want dit heeft nog niet eerder plaatsgevonden.

Dat het een magische avond gaat worden, dat is een ding dat zeker is! De Grote Zaal is helemaal omgetoverd tot een prachtige eetgelegenheid in kerstsfeer. Er zijn zelfs originele filmattributen gebruikt bij de aankleding van de zaal en je kunt Brandende Kerstpudding verwachten!  Je zit aan grote, ronde tafels voor tien personen, net als tijdens het grote openingsbal van het Toverschool Toernooi. Na de eerste twee gangen volgt de Studio Tour en krijg je je dessert aangeboden op Platform 9 3/4, een kers op de taart dus!

Maar dat is nog niet alles… Nee, je krijgt ook nog de gelegenheid om later op de avond een dansje te wagen en een boterbiertje te drinken in de speciaal ingerichte bar. (Helaas pindakaas voor sommigen van jullie, deze avond is alleen voor mensen die 18 jaar of ouder zijn, dit in verband met de alcoholische drankjes die geschonken worden.)

Wat ook echt een geweldig kerstcadeautje is, is dat je eigen toverstaf voor je klaarligt! Deze kun je van te voren bij het boeken uitkiezen, even serieus, wie wil dat nou niet!?

De eerste geplande avond is al helemaal volgeboekt… *snik snik* Maar niet getreurd, Warner Bros. heeft al aangegeven van plan te zijn meer van dit soort speciale avonden te gaan organiseren! Houd de site dus in de gaten! 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.