Breaking news: Rowling knalt Harry’s familiegeschiedenis online

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

pottermore-the-potter-family-by-jkrowling-young-adults.nl-kleinOnze heldin der heldinnen J.K. Rowling heeft de Dreuzelwereld wederom op haar grondvesten doen schudden.

Vandaag werd de nieuwe website van Pottermore (de online Tovenaarswereld) gelanceerd en ter ere van dit heuglijke feit, heeft Rowling ons nog eens extra verwend met een prachtig geschiedenisverhaal over de Potter familie! Oh My Godric Griffoendor!

Het stuk bevat allerlei ontzettend interessante feitjes. Zo leren we (EINDELIJK) over de herkomst van Harry’s Invisibility Cloak. Maar ook waarom de Potters niet op de lijst van “pure” tovenaarsfamilies staan.

Wisten jullie bijvoorbeeld dat de eerste tovenaar met de naam Potter, eigenlijk een heel andere achternaam had? En dat deze ietwat bijzondere tovenaar leefde in de twaalfde eeuw? Echt waar, je leert zooooveel van dit essay!

Wacht niet langer en laat je hersentjes deze waanzinnige nieuwe feitjes naar hartenlust opzuigen (Dementor-stijl)! Daarnaast is de nieuwe Pottermore site ook super awesome geworden en absoluut een bezoekje  waard!

Ook nog leuk: Een kort introfilmpje ingesproken door J.K. herself!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.