Logo-youngadults-site

Storm Publishers organiseert YA Book Bash met bekendmaking winnaar schrijfwedstrijd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

YA-Book-Bash-Storm-Publishers-young-adults.nlLet’s get this party started! Storm Publishers komt in januari 2016 met de YA Book Bash, een feest voor liefhebbers van Young Adultboeken. Tijdens dit feest kun je niet alleen dansen op de leukste deuntjes, ook de winnaar van de schrijfwedstrijd wordt bekendgemaakt!

Over de YA Book Bash
De YA Book Bash is een initiatief van uitgever Natasja Storm. Ze zegt: ‘Ik miste een boekenbal voor lezers van Young Adultboeken. Een laagdrempelig, maar superleuk feest voor lezers die verbonden zijn door hun enthousiasme en passie voor dit genre.’

Elk seizoen organiseert Storm Publishers een event voor liefhebbers van Young Adultboeken. Het Winter Storm-event is dit jaar de YA Book Bash met als onderdeel de bekendmaking van de winnaar van de ‘Young Adult en New Adult’-schrijfwedstrijd. Alle tien genomineerden krijgen een uitnodiging! (Gaan jouw handjes al zweten?)

Wanneer het feest precies plaatsvindt in januari is jammer genoeg nog onbekend. Wel laat de uitgeverij weten dat YA-liefhebbers binnenkort tickets kunnen kopen via de YA Shop. Bij die tickets zit onder andere een leuke goodiebag met minimaal één titel van Storm Publishers.

Over de schrijfwedstrijd
Voor de schrijfwedstrijd kon je verhalen in de genres YA-thriller, Urban Fantasy en New Adult insturen. Hoofdprijs is een heus uitgeefcontract! Maandag 31 augustus was de deadline, dus meedoen kan niet meer, maar duimen voor je schrijfvrienden en -vriendinnen natuurlijk wel. Bijna 60 manuscripten werden ingestuurd. Begin oktober wordt de shortlist bestaande uit 10 verhalen bekendgemaakt.

In de jury zitten natuurlijk uitgever Natasja en hoofdredacteur Michael Mandersloot. Dit jaar worden ze versterkt door Alex Hoogendoorn (voormalig Hebban-recensent, huidig eindredacteur young-adults.nl) en Storm-auteurs Jen Minkman (paranormal romance) en Olga Hoekstra (thrillers & new adult als Lis Lucassen).

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.