Logo-youngadults-site

Throne of Glass van Sarah J. Maas wordt tv-serie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

throne of glassCalaena Sardothien, ook wel bekend als Assasin of Ardalan uit de Throne of Glass-serie van Sarah J. Maas, weet wel om te gaan met een zwaard. En gebaseerd op het aantal boeken dat is verkocht van de serie, weet Sarah J. Maas om te gaan met een pen oftewel een laptop.

Sarah postte als zestienjarig meisje haar eerste ruwe versie van Throne of Glass op FictionPress.com. Dertien jaar later is het een boek dat wereldwijd een miljoen keer is verkocht. Het is dus niet gek dat de Mark Gordon Company (Grey’s Anatomy, Showtime’s Ray Donovan, en de Steve Jobs biopic) een optie heeft genomen op Throne of Glass voor een tv-serie.

Niet heel onverwacht was Sarah J. Maas door het dolle heen. Op Twitter schreef ze: ‘So, so, SO excited to (finally) announce that the Throne of Glass series has been optioned for TV!! YAYYYY!!’

Wij zijn benieuwd. en jullie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.