Logo-youngadults-site

OMG! Zoon Harry Potter in Gryffindor

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

harry potter-J.K. rowling-james sirius potterHeb jij gisteren je letter of acceptance voor Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry ontvangen? Wij doen net alsof van wel en zijn trots dat wij ingedeeld zijn in Ravenclaw (Alex) en Gryffindor (Eline)… en weet je wie nog meer naar Gryffindor gestuurd is door de sorting hat? That’s right: Harry POTTAH’s son James Sirius Potter.

(Dit is het moment dat iedereen die Harry Potter niet gelezen heeft of de films niet heeft gezien en dat nog wil doen, stopt met lezen. Maar we snappen het als de aantrekkingskracht te sterk is.)

Onze fairy godmother J.K. Rowling wist ons hart weer eens op hol te brengen door op Twitter nieuwe informatie los te laten over Harry Potter en z’n vrienden. Deze keer: zijn zoon. James Sirius Potter. Op 1 september 2015 zou de kleine tovenaar beginnen aan zijn magische opleiding op Hogwarts. Rowling zag de kans de gemoederen weer eens in beweging te zetten en verklapte dat de sorting hat hem in Gryffindor zou plaatsen.

Whuuuut? Nee, eigenlijk zijn we niet verbaasd. Jij?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.