Logo-youngadults-site

Nieuwe dystopische Young Adultserie voor de fans van Divergent

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De kruisdraagsterWhut whuuut! Fan van Divergent en een beetje sad dat er geen nieuwe boeken meer komen? Natuurlijk kijk je de verfilmingen, maar niets gaat boven het boek. Am I right? Cadeautje: Op 22 oktober 2015 verschijnt bij Uitgeverij Callenbach De Kruisdraagster van de Zwitserse auteur Lydia Schwarz, het eerste deel in de serie die volgens de uitgeverij de fans van Divergent zeker zal interesseren! De Kruisdraagster is een dystopische roman en een spannende serie over christenvervolging in een verre toekomst, waarin christenen ondergronds wonen en hun leven niet zeker zijn.

Over De kruisdraagster
Anna woont in de perfecte wereld. Vrijheid, gerechtigheid, tolerantie en vrede zijn in het Europa van de 22e eeuw werkelijkheid geworden. Door een uitgebreid systeem leeft iedereen het volmaakte leven, zonder ziekte en werkloosheid. Alle landen werken samen en oorlogen zijn verleden tijd. Voor iedereen wordt gezorgd, ieders identiteit is bekend en ieders schreden worden gevolgd. Maar Anna is niet hetzelfde als de mensen om haar heen. Niemand weet dat zij met gevaar voor eigen leven thuis een groot geheim bewaart.

Over Lydia Schwarz
Lydia Schwarz is een jonge auteur die opviel tijdens een schrijfcursus. Ze is opgegroeid als dochter van een Zwitserse vader en Finse moeder. Inmiddels is ze zelf moeder van een dochter, werkt ze parttime als verkoopster en blogt ze regelmatig. Ze woont Zwitserland. De kruisdraagster is het eerste deel in een nieuwe serie, over christenvervolging in Europa.

Volgens de Duitse blog guteslesen.blog.de maakt ‘De kruisdraagster (…) indruk door de pakkende schrijfstijl en de originele verhaallijn. Van begin tot eind is het verhaal onvoorspelbaar en de vele verrassende details en authentieke personages maken het een geweldig boek.’

Dat maakt ons zeker nieuwsgierig!

Lydia Schwarz | De kruisdraagster | €17,99 | 512 pagina’s |ISBN: 9789026621437 | ISBN e-book: 9789026621444 (€9,99)| verschijningsdatum 22 oktober 2015

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Alex Hoogendoorn

Alex Hoogendoorn

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.