Logo-youngadults-site

De opnames van de spin-off van Harry Potter zijn eindelijk van start

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

fantasticbeastsandwheretofindthemDe opnames van de Harry Potter spin-off Fantastic Beasts and Where to Find Them zijn maandag 17 augustus van start gegaan in Leavesden, Groot Brittannië. Maar dat is niet het enigste goede nieuws… de spin-off wordt een trilogie!

 

Warner maakte vorig jaar in september bekend dat de schrijfster J.K. Rowling had ingestemd met een verfilming van haar boek Fantastic Beasts and Where to Find Them uit 2001. Een van de magische schoolboeken die tovenaarsleerling Harry Potter onder ogen kreeg en meerdere malen gebruikte in zijn lessen.

 

De film is een scenario-debuut van Rowling die speciaal voor de film een origineel verhaal heeft geschreven. Iets wat ze niet heeft gedaan bij de Harry Potter films. De schrijfster had twaalf dagen nodig om de eerste versie van het script te schrijven.

 

De trilogie speelt zich af in dezelfde wereld als Harry Potter alleen zonder Harry zelf en ongeveer 70 jaar voor zijn geboorte. Wel staat het verhaal los van de Harry Potter-reeks.  

 

Het belangrijkste personage in de film is een ‘magizoöloog’ die luistert naar de naam Newt Scamander, gespeeld door Eddie Redmayne. De zoöloog zal in New York op zoek naar een document over magische dieren.

 

Wij zijn super benieuwd naar Fantastic Beasts and Where to Find Them die 18 november 2016 zal uitkomen!  

 

Fantastic-Beasts-and-Where-To-Find-Them-Young-Adults

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.