Logo-youngadults-site

Game of Thrones personage toch levend? *Spoiler alert*

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

thehoundIs het mogelijk dat Sandor Clegane, beter bekend als The Hound in Game of Thrones, nog steeds levend is? Acteur Rory McCann, de man die de rol speelt, is gespot vlakbij de set van GoT in Belfast. Zoals de meesten van jullie weten, is zijn karakter voor dood achtergelaten door Arya Stark aan het einde van seizoen vier. Het kan zijn dat de acteur gewoon even gedag wilde zeggen op de set, maar er is ook een kans dat hij een terugkeer maakt.  

De fan site Watchers on the Wall meldt dat lokale fans van de show de acteur hebben gezien in een hotel in Belfast waar meerdere acteurs en crewleden van de show zitten.

The Hound vroeg aan Arya Stark om hem dood te maken en hem uit zijn lijden te verlossen nadat Brienne of Tarth dit bijna zelf had gedaan in hun epic gevecht om Arya Stark veilig te stellen, iets wat zij haar moeder Catelyn Stark had beloofd. Dit ging niet helemaal volgens plan, wel werd The Hound ernstig verwond in het gevecht tegen Brienne.

Arya heeft The Hound vervolgens voor een vervelende dood achtergelaten in plaats van hem zelf te doden. Zij pakte zijn geld en ging ervandoor. 

Wij gingen er natuurlijk vanuit dat hij dood was, maar hebben wij hem daadwerkelijk zien sterven? Het antwoord is nee. In Game of Thrones kan alles gebeuren, dus het zal ons niet verbazen als hij nog zou leven.

De vraag is, zal Arya hem dan eindelijk doodmaken en afstrepen van haar to kill list? Er zit er niets anders op zit dan te wachten tot April 2016 om het zeker te weten!

 

thehound

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Eline van den Berg

Eline van den Berg

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.