Logo-youngadults-site

Trailer updates – Mockingjay, Scorch Trails en …

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Mockingjay Part 2Er zijn de laatste tijd al aardig wat nieuwe trailers uitgebracht van boekverfilmingen. Een korte update van alle teasers, trailers en foto’s is misschien wel zo verstandig. Om je geheugen even op te frissen, of om er juist voor te zorgen dat je weer up-to-date bent.

The Hunger Games: Mockingjay Part 2
Zucht… alweer het laatste deel van het wereldwijde succes dat The Hunger Games heet. Het eerste boek kwam al in 2008 uit, de Nederlandse vertaling in 2010 en de verfilming in 2012. Nu zijn wij 6 jaar later, en komt het einde toch echt in zicht… maar kijk eerst maar eens naar de bloedstollende trailer.

Maze Runner: The Scorch Trials

Vanaf 17 september verschijnt het vervolg van de verfilming van the Maze Runner in de bioscoop. Deze belooft nóg spannender te worden dan de eerste film. Is dit mogelijk? Jazeker, degenen die het boek hebben gelezen kunnen je hier alles over vertellen. Althans, als je wat spoilers wilt horen natuurlijk.

Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children
Niet zozeer een trailer, maar wel een soort ’teaser’. De schrijver van de gelijknamige serie, Ransom Riggs, heeft het eerste beeld van de film vrijgegeven. Of nou ja…

Miss Peregrines Home for Peculiar Children

 

 

 

 

 

Naar welke film kijken jullie uit?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.