Aimée Carter: “The Blackcoat Rebellion”-serie goes Dutch!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

MarionetAimeeCarterVan de schrijfster van de succesvolle “Goddess Test”-serie, Aimée Carter, is een nieuw boek naar het Nederlands vertaald! Maak kennis met “Marionet”, het eerste deel van de “The Blackcoat Rebellion”-serie. In het Engels is dit boek bekend onder de naam “Pawn” en heeft het ook al een vervolg, genaamd “Captive”. In november komt deel drie zelfs al uit!

Waar gaat het eigenlijk over?
‘Ik bied je dit maar eenmaal aan, en mijn aanbod is nog dertig seconden geldig.’ ‘En als ik nee zeg?’ ‘Vijf,’ zei hij, en hij begon af te tellen. ‘Vier, drie, twee…’ Een schamele III. Meer heeft Kitty niet weten te scoren bij het geschiktheidsexamen. Met een III in haar nek getatoeëerd is ze gedoemd om de rest van haar leven in armoede te slijten – ver van alles wat ze kent, en een eeuwigheid verwijderd van haar grote liefde, Benjy. Totaal onverwacht krijgt Kitty de kans een VII te worden, de hoogste rang die er is! Helaas staat daar wel iets tegenover. Ze moet in de huid kruipen van Lila Hart, die kort daarvoor op raadselachtige wijze is verongelukt. Zo wordt ze de inzet van een levensgevaarlijk spel. Gevangen in een web van leugens en manipulatie komt Kitty voor een moeilijke keuze te staan: kiest ze voor overleven of durft ze haar nieuwe identiteit in te zetten voor de rebellen die bezig zijn met een opstand?

Ik zou Kitty niet graag willen zijn, maar ik ben onwijs nieuwsgierig naar haar verhaal. Het lijkt me heel spannend en interessant.

Het boek is verschenen bij HarperCollins Holland voor een prijs van €15,- voor een paperback. Ik kan niet wachten om dit verhaal te lezen! Kom maar op! Mijn boekenkast is er klaar voor. En de jouwe?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Caithlin

Caithlin

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Heb jij de allerleukste Reading Journal al besteld? Deze meer dan 200+ pagina tellende journal heeft toffe invullijstjes en challenges en een strakke boekrecensie pagina’s om je beoordelingen bij te houden. 

De journal is in onze Spring is in the air journal box verkrijgbaar, maar je kunt de journal ook los bestellen.

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.