Logo-youngadults-site

De verfilming van Fallen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

FallenLaurenKate ThumbnailWelke book-junkies zitten er allemaal te wachten op de verfilming van Lauren Kate’s Fallen? Voor jullie heb ik namelijk goed nieuws: vanaf aankomende herfst zou de film in de bioscopen te zien moeten zijn! Op welke datum de film écht zal verschijnen is nog onduidelijk. Maar hé, de Nederlandse zomer is op het moment toch veel te mooi om in een bioscoop te gaan zitten, niet waar?

Op het moment zouden de drie hoofdpersonages gespeeld worden door Addison Timlin (als Lucinda “Luce” Price), Jeremy Irvine (als Daniel Grigori) en Harrison Gilbertson (als Cam Briel). Wat vinden jullie hiervan?

Don’t judge a book by its movie!
Ken je de Fallen-serie nog niet maar ben je wel nieuwsgierig? Ren dan snel naar de bieb of boekhandel!

“Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkelijke en afstandelijke Daniel Grigori de aandacht van Luce Price. Hij komt haar akelig bekend voor en is haar enige afleiding op een plek waar mobieltjes verboden zijn en camera’s elke beweging waarnemen.

Daniel laat heel duidelijk merken dat hij niets met Luce te maken wil hebben, maar ze kan hem niet negeren. Als een magneet wordt ze naar hem toe gezogen en ze is vastberaden om te ontdekken wat Daniel wanhopig geheim probeert te houden… ook al betekent het haar dood”

Het boek is als Nederlandse Paperback te koop voor € 18,99, als Engelse Paperback voor € 10,95 en als Engels- of Nederlandstalig e-book voor €9,99.

fallen-movie-addison-timlin-jeremy-irvine-harrison-gilbertson

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Caithlin

Caithlin

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.