Logo-youngadults-site

Mijn boeken voor de zomer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

Summer readingZomervakantie.
Zon, zee en strand. Tenminste als je geluk hebt. In mijn geval is het voornamelijk werken, klussen en nog een beetje meer werken, niet dat je mij hoort klagen hoor. Want ik heb net samen met vriendlief een huis gekocht en het is dan ook bepaald geen straf om in ons huis te moeten klussen. En dat werken? Tja, het geld moet toch ergens vandaan komen, zodat ik het huis kan betalen. En niet te vergeten boeken.
Die boeken zorgen ervoor dat ik toch een beetje een zomer gevoel heb (al helpt het stralende zonnetje daar ook goed aan mee).
Stukje bij beetje begin ik al mijn spullen in te pakken, om alles straks te kunnen verhuizen. Met pijn in mijn hart stop ik al mijn geliefde boeken in dozen. Natuurlijk pak ik ze binnenkort allemaal weer uit, maar toch zien al die lege planken er wel een beetje sneu uit.
Er is gelukkig een klein stapeltje dat de verhuisdoos heeft weten te ontwijken. Acht boeken die de komende maand mijn zomerse leesvoer moeten gaan vormen. Liefdevol zette ik dit stapeltje op de kast bij mijn vriend (waar ik logeer voordat we gaan verhuizen) en onmiddellijk zette hij grote ogen op.
‘Zijn dat niet een beetje veel boeken?’ vroeg hij mij voorzichtig.
Tja, zijn het er veel voor een maand? Wat vinden jullie?
Zelf vind ik het wel meevallen en ik kijk er dan ook erg naar uit om deze stapel te gaan lezen. Overigens heb ik mijn vriend nog maar niet verteld dat er nog minimaal twee recensieboeken bij gaan komen en dat ik ongetwijfeld nog wel weer ergens een boek zal kopen.
Maken jullie vaak een lijstje van boeken die je nog wilt gaan lezen? Of zet je ze net als ik op een mooie stapel?
Nu ik zo bezig ben, ben ik ook wel nieuwsgierig geworden naar de boeken die jullie deze zomer willen gaan lezen. En gezien mijn voornemen om nog een boek te kopen, welke moet volgens jullie absoluut nog aan mijn zomerlijst toegevoegd worden?
En dan nu mijn boeken voor deze zomer.

Zomer to read boekenSeeker (Arwen Elys Dayton), Clockwork Angel (Cassandra Clare), Clockwork Prince (Cassandra Clare), Clockwork Princess (Cassandra Clare) , De Test (Joelle Charbonneau), After 2 (Anna Todd), Beautiful Disaster (Jamie McGuire) en Waar het licht is (Jennifer Niven).

De twee boeken die ik als recensie exemplaar hoop te gaan krijgen.

Zomer recensie boekenIk verdrink in jou (Jasinda Wilder) en Onvoorwaardelijk (Colleen Hoover).

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Mijn boeken voor de zomer

  1. ‘Waar het licht is’ ben ik nu ook aan het lezen! Ik kom er alleen niet echt doorheen. :/

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.