Geplaatst op Geef een reactie

Voorstelrondje: The Shadowhunters

Shadowhunters

Ended soon

ShadowhuntersMisschien is het je door alle examenstress ontgaan, misschien ook niet. Toch kunnen we er niet onderuit, de nieuwe serie genaamd Shadowhunters heeft nu al bergen fans – en overigens ook een hoop tegenstanders. Deze laatste groep is vooral groot fan van de originele film en niet al te blij met de nieuwe cast. Persoonlijk ben ik inmiddels helemaal verkocht. Ik heb de boeken verslonden en vond de film absoluut leuk om te kijken, maar deze nieuwe cast is toch echt om van te smullen! We stellen ze aan jullie voor (klein detail, op het moment dat ik dit schrijf, zijn nog niet álle namen vrij gegeven).

 

Dominic Sherwood zal Jace gaan spelen. Je kunt hem kennen als Christian Ozera uit Vampire Acadamy, maar geen zorgen; speciaal voor de serie heeft hij zijn haren prachtig blond laten verven.

 

Alberto Rosende neemt de rol van Simon op zich. Hem ken je misschien wel van The Swing of Things of Blue Bloods.

 

Na deze twee kan Isabelle natuurlijk niet op zich laten wachten. Zij zal gespeeld worden door Emeraude Toubia. Bij het grote publiek nog niet erg bekend, maar je kunt haar ook zien in Nuestra Belleza Latina en Model Latina

 

En natuurlijk kunnen we Clary niet vergeten. Katherine McNamara zal deze rol gaan vertolken. Ze is een echte duizendpoot, ze zingt, acteert, danst en schrijft muziek. En ja, haar haren zijn al in een geweldige rode kleur geverfd.

 

Alec zal gespeeld gaan worden door Matthew Daddario en Luke door Isaiah Mustafa.

De gevaarlijke Valentine wordt tot leven gewekt door Alan Van Sprang. Ja, die ken je van o.a. Saw 3, Immortals en The Tudors. Dan de geweldige Magnus Bane. De eer is aan Harry Shum Jr. om deze rol te gaan spelen. Geen onbekende voor de fans van Glee natuurlijk. En als laatste aankondiging, Clary’s moeder, Jocelyn zal gespeeld worden door Maxim Roy.

 

Op de foto hieronder zie je ze allemaal. Van links boven tot rechts onder
Luke – Jace – Isabelle – Clary – Alec – Magnus – Simon – Valentine – Jocelyn
Allemaal bij elkaar

Wat vinden jullie van de cast tot nu toe? En wie zouden jullie willen zien als Sebastian?

Geef een reactie