Geplaatst op Geef een reactie

Bijna tijd voor Paper Towns

banerpapertowns

Ended soon

banerpapertownsNog iets meer dan twee maanden en dan is het eindelijk zover!
Paper Towns – naar het gelijknamige boek van John Green – zal dan in de bioscopen te zien zijn. Dus mocht je het boek nog niet hebben gelezen, dan is dit een goed moment om daarmee te beginnen. En dan heb je hem nog op tijd uit ook.

Waar het ook alweer over ging?
Negen jaar oud zijn ze en onafscheidelijk – Q (Quentin) en Margo Roth Spiegelman – als ze in het park een dode man vinden. Daarna hebben ze bijna tien jaar geen contact meer. Totdat Margo op een avond op het raam van Q’s kamer klopt. De dag erna is ze verdwenen…
De nacht voordat Margo verdwijnt, maken zij en Q een onvergetelijke tocht door de stad waar ze wonen. Ze nemen op creatieve wijze wraak op verschillende mensen: van het vreemdgaande vriendje van Margo, tot de sportheld die Q al jaren dwarszit.

Q heeft het gevoel dat die nacht een onverbrekelijke band tussen hem en de mooie Margo wordt gesmeed. Als zij verdwijnt, laat hij het er dan ook niet bij zitten. Net als iedere keer dat ze eerder wegliep, heeft Margo aanwijzingen achtergelaten waar ze heen is gegaan. En deze keer zijn de aanwijzingen voor Q bedoeld.
Een bizarre roadtrip volgt, waarin Q er langzaam achterkomt dat Margo niet de persoon is die hij altijd heeft gedacht – en ook hijzelf niet.

Om jullie alvast een beetje lekker te maken hier een aantal leuke foto’s. Mocht je meer foto’s, weetjes e.d. willen, volg Paper Towns dan eens op Facebook.

papertown1
papertown2
papertown3
papertown4
papertown5

Geef een reactie