Logo-youngadults-site

McGarry gaat ‘over de grens’: vanaf 12 mei in het Nederlands!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

OverDeGrens KatieMcGarry Over de grens

Katie McGarry’s ‘Pushing the Limits’ kwam in 2012 in Engeland uit, maar ligt vanaf 12 mei 2015 ook over de grens in de boekhandel: de Nederlandse editie komt dan namelijk uit bij HarperCollins Holland onder de naam ‘Over de grens’.

‘Over de grens’ is het eerste deel van een serie van vijf boeken, dus wanneer je helemaal verslaafd raakt aan dit boek hoef je er gelukkig niet meteen afscheid van te nemen. Je zult alleen even heel erg veel geduld moeten hebben.

Spanning en sensatie
“Een liefde zo verkeerd… en toch zo goed.

Niemand weet waarom de populaire Echo opeens een outsider is geworden. Wat er die afschuwelijke nacht is gebeurd, kan ze zich zélf niet eens meer herinneren, maar de gevolgen zijn duidelijk. Op school ontwijkt iedereen haar, en haar strenge vader houdt haar voortdurend in de gaten.

Maar als Noah in zijn zwartleren jack haar leven binnenwandelt, verandert alles. Hij zou fout zijn, een player, gevaarlijk zelfs. Echo weet dat ze hem beter uit de weg kan gaan.

Maar toch… toch heeft ze het gevoel dat hij de enige is die haar begrijpt en dat ze op het punt staat een grens over te gaan, iets waarvan ze niet eens wist dat ze het durfde…” – Harlequin

Nieuwsgierig!
Alhoewel ik “Echo” nogal een vreemde naam vind, ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar dit boek. De tekst van Harlequin pakt mij meteen. Wat is er gebeurd die nacht? Wat was er dan zo “afschuwelijk”? Vertel het me!

Katie McGarry is voor mij een onbekende auteur, wat mij nog nieuwsgieriger maakt naar haar “Nederlandse debuut”. Binnenkort kunnen jullie op Young-Adults.nl de recensie verwachten. Eén van mijn collega’s gaat hier namelijk speciaal voor jullie voor zorgen!

Dit boek staat vanaf nu in ieder geval op mijn To Read-list. Bij jou ook?

‘Over de grens’ is verkrijgbaar vanaf 12 mei 2015 als e-book  (€9,99,-) en paperback (€15,-) in de (online) boekhandels.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Caithlin

Caithlin

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.