Logo-youngadults-site

Schrijf je in voor het YA Summer Camp!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

ya-summer-camp-300x214Hoe gaaf! Uitgeverij Storm Publishers organiseert een zomerkamp voor boekenliefhebbers! Als uitgeverij van young adult- en new adult-boeken wil Storm Publishers graag met lezers en schrijvers van deze genres samenkomen. Tijdens een vijfdaags verblijf op een ontzettend leuke en sfeervolle locatie worden er verschillende workshops gegeven door professionals en auteurs uit het boekenvak. Daarnaast zijn er allerlei ‘bookish’ activiteiten en heb je de unieke kans om met je favoriete hobby bezig te zijn.

Wat is er te doen?

Tijdens het YA Summer Camp worden er verschillende cursussen gegeven door professionals en auteurs uit het boekenvak. Zo kun je je alvast verheugen op een cursus personageontwikkeling en een introductie in de uitgeverijwereld. Er komen een aantal auteurs, waaronder een YA en NA auteur die vertellen over hun schrijfervaringen en handige tips geven.

Daarnaast organiseren ze leuke activiteiten rondom het thema  ‘boeken’, zoals het naspelen van jouw favoriete scène uit een boek! 

Wat denk je? Is dit iets voor jou en wellicht een vriend of vriendin? Ga jij je opgeven? We zijn benieuwd!

Het YA Summer Camp vindt plaats van maandag 20 juli (ca. 16:00 uur) tot en met vrijdag 24 juli (ca. 09:00 uur) en is voor iedereen tussen de leeftijd van 14 tot 30 jaar. De locatie is een sfeervol landhuis – perfect voor inspiratie! – en er kunnen maximaal 25 deelnemers mee. 

Meer informatie over het kamp vind je op www.stormpublishers.nl en je kunt je met het formulier op deze pagina inschrijven. 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Schrijf je in voor het YA Summer Camp!

  1. Ik ga mee en heb er superveel zin in! Zijn er nog anderen hier die zich hebben opgegeven en zin hebben om op het forum alvast een beetje te kletsen?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.