Storm Publishers komt met YA & NA schrijfwedstrijd

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

schrijfwedstrijd-kleinStorm Publishers komt met een schrijfwedstrijd! Afgelopen jaren zijn er al diverse keren met ontzettend goed resultaat schrijfwedstrijden gehouden op young-adults.nl. Nu komt Storm Publishers met een eigen wedstrijd, waar de winnaar de unieke kans krijgt om zijn eigen boek uit te geven! Hoe leuk is dat?

Wat moet je doen?
Schrijf een verhaal tussen de 50.000 – 90.000 woorden en stuur dit voor 1 september 2015 naar Storm Publishers. Het verhaal moet daarnaast binnen tenminste één van de onderstaande thema’s passen.

De thema’s waaruit je kunt kiezen zijn:

  • – Urban Fantasy
  • – YA Thriller (Afspelend in het verleden of heden)
  • – New Adult (Binnen de zinsnede: ‘Gevangen in de wereld’)

Binnen deze thema’s mag je schrijven over wat jij wilt. Hierin kan jij jouw fantasie de vrije loop laten gaan. De mogelijkheid bestaat om de thema’s te combineren. Wil jij bijvoorbeeld een New Adult verhaal schrijven in een Urban Fantasy wereld, dan mag dat. Verder dienen de hoofdpersonen tussen de 15 en 25 jaar te zijn, zodat je verhaal thuishoort binnen het Young Adults en New Adults genre. Het is niet verplicht om een romance te verweven in je verhaal, maar in veel Young en New Adults heb je toch al snel dat er iets begint op te bloeien tussen twee personages. Duoschrijvers zijn toegestaan!

Winnen
De hoofdprijs bestaat uit het uitgeven van je eigen boek bij Storm Publishers! De top 10 krijgt daarnaast een beoordeling van hun gehele ingezonden manuscript. Alle deelnemers ontvangen een leesverslag van de eerste drie hoofdstukken van hun boek. Je wint dus in feite altijd!

Om mee te doen aan de schrijfwedstrijd dien je een geregistreerd lid te zijn van young-adults.nl en een inschrijfbedrag van € 10,- te betalen voor het eerste verhaal. Wanneer je jouw verhaal hebt ingestuurd, krijg je een bevestiging en wordt gevraagd het inschrijfgeld over te maken.

Deadline
De verhalen kunnen tot uiterlijk 31 augustus 2015 ingeleverd worden. Verhalen die na de deadline worden ingestuurd worden uitgesloten van deelname. Je kan je verhaal opsturen naar info@stormpublishers.com. Daarnaast dien je in een apart documentje de eerste drie hoofdstukken van je boek mee te sturen. Beide bestanden kun je opsturen onder vermelding van ‘inzending schrijfwedstrijd’, samen met een synopsis en een korte biografie.

Meer informatie of op de hoogte blijven? Meld je aan op het facebook event of lees het artikel met de voorwaarden op www.stormpublishers.nl.

Enne ga jij meedoen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Storm Publishers komt met YA & NA schrijfwedstrijd

  1. Super leuk! Ik denk dat ik ook wel ga meedoen! Goed voornemen voor 2015 in ieder geval! 😀

  2. Betwijfel erg of ik een kans maak, maar ik denk dat ik wel weer een poging ga doen! (Hopen dat ik een keer de deadline voor kan zijn en een verhaal niet hoef af te raffelen! 😉 )

    Trouwens erg leuk dat je tussen thema’s kan kiezen! Dan zit er voor iedereen wel wat bij! 😀

  3. Ontzettend gaaf joh!

Geef een antwoord

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.