Logo-youngadults-site

Leesfragment Onthulde geheimen + Special De Koningsboom

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Ended soon

OnthuldeGeheimen-kleinEerder dit jaar verscheen de superleuke bundel Onthulde geheimen. Dit is het derde en laatste deel in de Dark Romance-serie met korte verhalen van de winnaars van de young-adults.nl schrijfwedstrijd. In deze bundel staat het verhaal De Koningsboom van Lis Lucassen. Omdat het bijna Kerst is hebben wij een speciaal leesfragment van dit verhaal. Dit verhaal speelt zich namelijk af rond deze feestdagen.

Op young-adults.nl kun je nu de eerste vijf hoofdstukken lezen van De Koningsboom. Wil je ook een leesfragment van de andere twee verhalen lezen: Hoedster (Kim Mulder) en Droomliefde (Danielle Dijkstra), dan kan dat hier. 🙂

De verhalen
Iedereen heeft geheimen. Wanneer voor Saar, Lone en Sabine deze geheimen levensbedreigend worden, is het tijd om actie te ondernemen. Zeker als je wereld op zijn kop komt te staan en je je hart verliest aan een onwerkelijke liefde. Drie verhalen over dappere, jonge vrouwen en mooie, mysterieuze mannen. Boordevol zinderende spanning, dat is de Dark Romance III bundel – Onthulde geheimen.

Veel leesplezier! En laat ons zeker weten wat je ervan vindt. 

Wij wensen je fijne feestdagen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.