Logo-youngadults-site

De cast voor Paper Towns

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Nat-WolffWe hebben er al eerder iets over geschreven, na de succesvolle verfilming The Fault in Our Stars, wordt ook Paper Towns van John Green verfilmd. De cast is reeds bekend gemaakt, dus wij zetten ze even voor je op een rijtje. De hoofdrol is weggelegd voor Nat Wolff, hij zal Quentin gaan spelen – en wellicht ken je hem van The Fault in Our Stars waar hij Isaac vertolkte. Cara Delevigne (heeft een succesvolle modellencarriere) zal Margo Roth Spiegelman spelen.

cara

De bijrollen zijn weggelegd voor Austin Abrams, Halston Sage en nieuwkomer Justice Smith. Austin Abrams zal Ben spelen, Halston Sage speelt Lacey en Justice Smith zal Radar portretteren. Dit trio zijn Quentins beste vrienden die met hem mee gaan op een roadtrip om de verdwenen Margo te zoeken. 

Hiernaast een foto van Cara Delvigne en hieronder het trio dat Quentins beste vrienden gaan spelen.

ben-lacey-radar

Het verhaal
Negen jaar oud zijn ze en onafscheidelijk – Q (Quentin) en Margo Roth Spiegelman – als ze in het park een dode man vinden. Daarna hebben ze bijna tien jaar geen contact meer. Totdat Margo op een avond op het raam van Q’s kamer klopt. De dag erna is ze verdwenen…

De nacht voordat Margo verdwijnt, maken zij en Q een onvergetelijke tocht door de stad waar ze wonen. Ze nemen op creatieve wijze wraak op verschillende mensen: van het vreemdgaande vriendje van Margo, tot de sportheld die Q al jaren dwarszit.

Q heeft het gevoel dat die nacht een onverbrekelijke band tussen hem en de mooie Margo wordt gesmeed. Als zij verdwijnt , laat hij het er dan ook niet bij zitten. Net als iedere keer dat ze eerder wegliep, heeft Margo aanwijzingen achtergelaten waar ze heen is gegaan. En deze keer zijn de aanwijzingen voor Q bedoeld. Een bizarre roadtrip volgt, waarin Q er langzaam achterkomt dat Margo niet de persoon is die hij altijd heeft gedacht – en ook hijzelf niet.

Wat vinden jullie van de cast? Goed gekozen? Hieronder ook nog een filmpje van John Green over Paper Towns – hij praat zoooooo snel… 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “De cast voor Paper Towns

  1. Cara was niet de eerste die ik in gedachten had voor de rol van Margo, maar ik ben benieuwd hoe ze het gaat doen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.