Logo-youngadults-site

James Dashner over de prequel “The Fever Code”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

fever-codeThe Maze Runner is een groot succes, wereldwijd haalde de verfilming al 200 miljoen dollar op en bij zo’n succes hoort natuurlijk niets minder dan het uitbreiden van de serie. Er verschijnt dan ook een nieuwe prequel op zijn bestseller-serie The Maze Runner. De Engelse titel luidt: The Fever Code. Zelf is James Dashner hier helemaal enthousiast over. The Fever Code zal in 2016 gepubliceerd worden en waarschijnlijk gelijktijdig met de verschijning van de boekverfilming The Scorch Trials – het tweede deel uit de serie.

Deze film zal op 18 september 2015 de bioscoopzalen in gaan. Wanneer The Fever Code in het Nederlands verschijnt is nog niet bekend.

Hieronder nog een quote van James Dashner over de prequel.

“From the very beginning, I’ve always wanted to write a prequel about Thomas, Teresa, Newt, Minho, Alby and all the Gladers that leads up to the very moment Thomas enters the Box,” Dashner said in a release that will hit wide later today. “There are so many things hinted at that will be fun to reveal in depth. For years, fans have made it abundantly and enthusiastically clear that they want the same thing, so now seems like the perfect time to give readers the story of how the Maze began.”

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.