Logo-youngadults-site

Storm Publishers wint eerste ronde The Next Entrepreneur

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

storm-beeldmerkVanochtend heb ik al heel wat vreugdedansjes gemaakt. Ik ben namelijk met mijn young adult en new adult uitgeverij Storm Publishers als eerste geëindigd (in de eerste ronde) bij The Next Entrepreneur van de Rabobank en MKB Nederland. Afgelopen nacht was de deadline om te stemmen. Ik had toen 1703 stemmen behaald – mede dankzij jullie hulp en waar ik jullie ontzettend dankbaar voor ben! Met deze vele stemmen sta ik meer dan 200 stemmen voor op de nummer twee. Dit is natuurlijk supernieuws, want hiermee maak ik best een goede kans om ook de volgende ronde met succes te doorlopen.

Aanstaande vrijdag wordt bekendgemaakt welke vijftig bedrijven doorgaan naar de volgende ronde. In deze tweede ronde dien je een ondermingsplan van 1 a4 te schrijven en wat financiële gegevens aan te leveren. Op 14 november wordt bekendgemaakt welke vier bedrijven doorgaan naar de finale. Ik hoop echt zo erg dat ik de finale haal! In de finale strijd je voorafgaand aan de finale tijdens een jurysessie en tijdens de finale op 9 december in de finale om: veel media-aandacht, €12.500,- en een vergroting van je netwerk. 

storm-publishers-ebook

Fingers crossed 😉 Laten we hopen dat ik ook door de tweede ronde kom en vervolgens in de finale sta! Het geldbedrag en de media-aandacht kan ik goed gebruiken om Storm Publishers nog bekender te maken en mijn merk uit te breiden met meer titels en meer merchandise. Dat zou geweldig zijn!

p.s. binnenkort meer over Storm Publishers en de branding hiervan.

Liefs en groetjes,

Natasja

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Storm Publishers wint eerste ronde The Next Entrepreneur

  1. Gefeliciteerd! 😆

  2. Erg gefeliciteerd, je hebt het verdiend! Veel succes! ;D

  3. Gefeliciteerd! Dat ondernemingsplan komt helemaal goed, daar heb ik alle vertrouwen in!

  4. Gefeliciteerd! Veel succes verder !

  5. Gefeliciteerd!!!

  6. Super gedaan !!!!! nu nog een goed ondernemingsplan schrijven en dan naar de finale !!!!

  7. Superleuk en gefeliciteerd! Op naar de finale!:)

  8. Gewoon nog een keer: Gefeliciteerd!
    Je hebt er dan ook keihard voor gewerkt en ik weet zeker dat je die finale gaat halen 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.