Logo-youngadults-site

De spannende filmtrailer van Boy 7

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

boy7-posterOver 2 maanden draait er een superspannende young adult boekverfilming in de bioscoop. Maar niet zomaar een boekverfilming, nee, nee… het is een Nederlandstalige verfilming van een Nederlands schrijftalent. Mirjam Mous schreef al een paar jaar geleden het boek Boy 7 en deze winter verschijnt het verhaal ook op het grote scherm. De trailer ziet er absoluut veelbelovend uit. Wat vind jij?

 

Boekbeschrijving (waarschijnlijk iets anders dan de film)
Een jongen komt bij in een snikhete, kale grasvlakte. Hij weet niet hoe hij daar terechtgekomen is, waar hij vandaan kwam en zelfs niet meer hoe hij heet. Tot zijn opluchting vindt hij een rugzak met daarin een mobiele telefoon. Hij wil het alarmnummer intoetsen, maar ziet dan dat hij een voicemailbericht heeft ontvangen. Tot zijn verbijstering hoort hij: wat er ook gebeurt, bel in geen geval de politie. En hij weet een ding zeker: dat is zijn eigen stem. Met behulp van de spullen in zijn rugzak gaat hij verbeten op zoek naar zijn verleden. Maar zolang hij zich niets herinnert, durft hij niemand te vertrouwen. Zelfs Lara niet. Stapje voor stapje komt hij achter de verschrikkelijke waarheid.

Bekijk hieronder de trailer van Boy 7. Vanaf 18 december draait deze film in de bioscoop!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “De spannende filmtrailer van Boy 7

  1. Ik vind Boy 7 echt een geweldig boek. Het mysterie rondom Boy 7 bleef lang geheim. Ik vond het erg leuk bedacht dat hij door middel van de spullen in zijn tas achter de waarheid kon komen en je als lezer als het ware mee kon speuren. Hoewel er wat verschillen zijn met het boek, ben ik heel benieuwd naar de film. In januari ga ik naar het theaterstuk, dit zal overigens dichter bij het boek staan.

  2. Als ik het zo bekijk is er nogal wat veranderd…

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.