Logo-youngadults-site

Sprong in het duister

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

sprong-in-het-duister-9789048821754Mijn angst werd een vogel. Een kleine, vuurrode vogel steeg uit me op, klom omhoog naar het onzichtbare plafond en veranderde. Vleugels werden leren vlerken, het snaveltje werd een bek, veren veranderden in schubben en de vogelstaart kreeg een pijlpunt. Er hing een draak boven me. ‘Hij kan het!’ zei de echoloze stem van broeder Gangelof. ‘Hij heeft De Gave.’

De twaalfjarige Gideon groeit op in een klooster waar hij als kind is achtergelaten. Daar komt hij erachter dat hij een bijzondere gave hee ft: hij kan mythische dieren en monsters tot leven wekken. Op zoek naar antwoorden verlaat Gideon het klooster. Samen met de monnik Silas en de droomduidster Claire trekt hij door een wereld vol gevaren. Er woedt een oorlog tegen een onzichtbare vijand, het Duister. Lukt het Gideon eindelijk antwoorden op zijn vragen te vinden? En nog belangrijker: kan hij uit de klauwen van het Duister blijven?

Sprong in het Duister is het eerste deel van de spannende fantasyserie De Gave. Voor fans van De Grijze Jager en Percy Jackson!

bol.com

 

Titel: De gave #1 – Sprong in het duister
Auteur: Bies van Ede
ISBN: 9789048821754

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.