Logo-youngadults-site

Leesfragment De Labyrintrenner

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

de-labyrintrennerDe film draait in de bioscoop en het eerste deel in deze bestseller-serie van James Dashner is slechts €15,-, die wil je toch gewoon in huis halen? Maar ben je nog niet overtuigd, dan hebben we hier een leesfragment voor je om het tegendeel te bewijzen. 

Het verhaal
Nadat zijn geheugen is gewist, wordt Thomas wakker in een grote open ruimte met gigantische muren eromheen. De jongens die er al wonen hebben geen idee wat ze er doen of waar ze vandaan komen. Als Thomas beseft dat ze gevangen zitten in een labyrint, sluit hij zich aan bij de Renners. Overdag proberen de Renners een uitgang te vinden, maar ’s nachts is het levensgevaarlijk buiten de muren en wacht onherroepelijk de dood. Thomas zet alles op het spel om uit het labyrint te ontsnappen, en om het ijzingwekkende geheim dat schuil gaat achter hun lot te ontrafelen.

Eerste paar hoofdstukken van De Labyrintrenner

Lees via de link hierboven het eerste hoofdstukken (p.s. let niet op de lay-out van de pdf)… zit je meteen al in het verhaal en wil je verder lezen? Bestel dan het boek bijvoorbeeld via bol.com door op de bestelknop hieronder te klikken.

 

bol.com

  

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Leesfragment De Labyrintrenner

  1. Echt een super goed boek , leest erg makkelijk weg. Bijna ieder hoofdstuk heeft een soort van cliffhanger waardoor het bijna onmogelijk is om het boek weg te leggen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.