Logo-youngadults-site

Vervolg The Maze Runner

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

poster2Het eerste deel is een grote hit. Daar kun je niet meer omheen. Als je hem nog niet hebt gezien is dit hét moment om je vriendje mee te vragen naar de bios (genoeg actie) of anders je vriendinnen (genoeg leuke jongens).
Nu The Maze runner een kaskraker blijkt, kan het vervolg natuurlijk niet lang op zich laten wachten. En heel lang zal het ook niet duren. Het is de bedoeling dat we in september 2015 al van The Scorch Trials genieten. Schijnbaar zijn ze daar zelfs al hard mee aan het werk, want er werd bekend gemaakt dat Aidan Gillen (Ja, die van Game of Thrones) Janson, ofwel Rat-Man, gaat spelen.

 

In The Scorch Trials keren Thomas en zijn vrienden terug naar hun oude leven. Ze waren echter vergeten welk leven dat ook alweer was. De wereld is niet meer zoals wij hem kennen en het klimaat is levensgevaarlijk geworden. In de steden moet men vechten om te overleven, maar daarbuiten is het niet veel beter.
Het labyrint was min of meer veilig en in elk geval voorspelbaar. Eruit ontsnappen leek een goed plan, maar is dat het ook?

Benieuwd naar het hele verhaal? Het eerste boek van James Dashner is al in het Nederlands te koop. De volgende delen laten nog even op zich wachten, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon in het Engels lezen.
peytr-750x400

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Kim

Kim

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.