Geplaatst op Geef een reactie

Vervolg The Maze Runner

poster2

poster2Het eerste deel is een grote hit. Daar kun je niet meer omheen. Als je hem nog niet hebt gezien is dit hét moment om je vriendje mee te vragen naar de bios (genoeg actie) of anders je vriendinnen (genoeg leuke jongens).
Nu The Maze runner een kaskraker blijkt, kan het vervolg natuurlijk niet lang op zich laten wachten. En heel lang zal het ook niet duren. Het is de bedoeling dat we in september 2015 al van The Scorch Trials genieten. Schijnbaar zijn ze daar zelfs al hard mee aan het werk, want er werd bekend gemaakt dat Aidan Gillen (Ja, die van Game of Thrones) Janson, ofwel Rat-Man, gaat spelen.

 

In The Scorch Trials keren Thomas en zijn vrienden terug naar hun oude leven. Ze waren echter vergeten welk leven dat ook alweer was. De wereld is niet meer zoals wij hem kennen en het klimaat is levensgevaarlijk geworden. In de steden moet men vechten om te overleven, maar daarbuiten is het niet veel beter.
Het labyrint was min of meer veilig en in elk geval voorspelbaar. Eruit ontsnappen leek een goed plan, maar is dat het ook?

Benieuwd naar het hele verhaal? Het eerste boek van James Dashner is al in het Nederlands te koop. De volgende delen laten nog even op zich wachten, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon in het Engels lezen.
peytr-750x400

Geef een reactie