Logo-youngadults-site

Hoeveel heb jij voor Vampire Academy over?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Zoey Deutch  Lucy FryEerder werd er al een artikel geplaatst met daarin informatie over de hulp die Vampire Academy nodig heeft voor de verfilming van Frostbite (IJskoud). Nu hebben ze je opnieuw nodig, en ditmaal om het resterende bedrag bijeen te sprokkelen. Hoe? Met behulp van crowdfunding. Nu zul je misschien wel denken: crowdfunding? Ja, crowdfunding.

Vorige week heeft de officiële facebookpagina van Vampire Academy een bericht geplaatst. Het grootste bedrag voor de verfilming van het tweede deel uit de boekenreeks van Richelle Mead is binnen, maar nu vragen ze aan ons, de fans, hulp. Dit doormiddel van een Engelstalig begrip genaamd crowdfunding:

 

De praktijk van de financiering van een campagne of project door het ‘verdienen’/verzamelen van kleine hoeveelheden geld van een grote groep mensen, vaak via het internet.

Het komt er dus eigenlijk op neer dat wij geld kunnen gaan doneren.

Veel informatie is er nog niet: integendeel, we moeten juist nog wachten op het bericht met daarin de bekendmaking van hoe/de manier waarop wij fans geld kunnen doneren.

Voor degenen die twijfelen over deze opdracht, is er één ding in ieder geval al wel duidelijk: mocht de actie niet slagen, dan krijgen wij ons geld terug. Fijn om te horen, toch?

Lees het bericht van VA hier.

 
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Sanne

Sanne

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Hoeveel heb jij voor Vampire Academy over?

  1. Net als Ilse snap ik ook noet goed waarom er nog een deel moet worden verfilmd. De boeken zijn goed maar de verfilming van het eerste boek: wat een teleurstelling was dat, zonde van mijn bioscoopkaartje. De personages kwamen totaal niet uit de verf en waren ook slecht gecast vond ik voor de rollen.
    Jammer, het had zo leuk kunnen zijn, maar hier is het gewoon geldverspilling geweest en dus niet meer investeren in deze verfilmingen.

  2. Tsja, ik moet toegeven dat ik lichtelijk verbaasd ben dat ze deel twee nog een kans willen geven. Deel één was super kort in de bioscoop, werd gek genoeg geen hit en nou ja. Ik heb de film nog niet gezien. Terwijl ik dat elk moment zou kunnen doen. Dus ja, dat zegt ook wel wat. Ik wil niet eens weten hoe deel één is qua film. Want het boek is vaak al beter, maar van wat ik heb gehoord is deze film echt barslecht.

  3. Tja ze hebben de eerste film gewoon,,,ahum verpest.

  4. Wat ik van Crowd Funding heb begrepen is wel dat als je hier geld in stopt, je zelf een winstgevend bedrag kan terug verwachten bij succes. Als dat niet het geval is bij Frostbite, zou ik er absoluut geen geld in steken…. ik vind dat filmmaatschappijen zelf hun financiën rond moeten krijgen, of als ze het via deze weg doen, dat de ‘crowd’ wel wat mag terug verdienen bij succes – gewoon op basis van een percentage. Ook al is het maar een klein succes/bedrag.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.